Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

hideo-kojima.jpg

Hideo Kojima – garsus video žaidimų prodiuseris bei dizaineris, taip pat Kojima Productions įkūrėjas, kurio sąskaitoje yra daugelis garsių, iš kurių geriausiai visiems žinoma: Metal Gear serija. Prie kurios jis dirba nuo 1987-ųjų.

Tačiau jis savo Twitter‘yje prisižadėjo: „jeigu susimausiu su nauja serija, tikriausiai teks palikti žaidimų industriją“. Vadinasi jis jau kuria kažką naujo.

„Kita vertus aš nežadu neigti, jog man šiemet suėjo 47-eri metai. Jau praėjo 24 metai, kai aš pradėjau kurti kompiuterinius žaidimus. Kol kas aš turiu tik vieną rėmėją, kuris mane palaiko, nepriklausomai ką aš pasirinkčiau. Žinoma, tai tik vienas žmogus, pradžiai nors ir tiek yra gerai“ – pridūrė Kojima. Tik nežinia ką jis čia turėjo omenyje?

Yra manoma, jog Hideo Kojima šiuo metu dirba prie Zone of the Enders serijos žaidimo, trečiosios dalies kūrimo. Įdomu ką parodys ateitis?

Gamesnation.lt

Visokių yra, visokių reikia.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5935 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...