Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 40
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

Nu va aš jau susitvarkiau reikėjo man RIP gta atsisiusti išextraktinau ir veikia :nice: Patariu ir tu pamegink.

Ir prie to pacio dar viena beda. As kaip sedu i masina arba moca su g arba f ir man kokias 5minutes lagint pradeda paskuj viskas normaliai pvz: Draugelis paima mane as atsiedu su g ir pradeda lagink o jis vaziot ir nukrentu as nes lagint pradeda tai mazdaug kaip lipu ant car tai 5~10 sec lagina tada normaliai gal zinot kodel kame bedA?

• Parašė po 8 mėnesių...

Zinau sita beda mano pusbroliui buvo. Zaidziau sa-mp ir tas su savo pc buvo pas mane sako irasyk. Irasiau ir sakau sobeit as tau dadesiu ant bajerio ir del sobeit viskas atsitiko poto ka norejai daryk sobeit trink peraysk nebepadejo, o taip as su sobeit jau senai nebezaidziu ir tikrai be sobeit geresnis zaidimas man buna negu su juom. :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5640 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...