Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Umbrella Swarm 1.8 Beta Release

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

• Atsakymų 194
  • Sukurta
  • Paskutinis pranešimas

Top rašytojai šioje temoje

Top rašytojai šioje temoje

NeKaS jai turi bent dalele smegenų vingių kurie dar veikia galima suprasti ir tai , kad moda galima ir atiduoti draugams kuriais pasitiki , kad neplatins....

Teisingai vienas is ju as ;d

NeKaS jai turi bent dalele smegenų vingių kurie dar veikia galima suprasti ir tai , kad moda galima ir atiduoti draugams kuriais pasitiki , kad neplatins....

wow proto bokstas koks...mazvaikis...

-- Papildyta --

Teisingai vienas is ju as ;d

klausik gal gali jo skype duoti..? nu kad su juo sisiiekti kaip nors taip...zinoma jai negaila...

aZT pas tave vistiek senesnė versija . O dėl naujausios shifruokit šį žodį ir sužinosite kada išeis modas. Žodis:

ąiš abra atik ątiš etiavas. :PPP Kas išvers būkit malonus čia parašykit :D.

Tesingai. Man teliko tanką normaliai sutvarkyti ir įdėsiu.

Pluginai geri matau ir charger l4d2 turetu but neblogas jai ka

+R3P

.iJust o kodėl kaip aš turėjau servą su šitu tavo modu, man modeliai buvo Teroristų o ne kokio Hunterio ar pnš.? Nors viską buvau nrml sudėjęs.

Galvoju kurt naują servą su šitu modu kaip išleisi su Tanku. :)

daryk cl_minmodels 0

na seip del versijos turejimo as galiu pasimt bet kada kaip ir tu pas mane ;D

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5451 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...