Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4820 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Mano manymu su tokiu speedu sandėliai turėtų būti dar 2x didesni. :)

Nepradėkit lošt, nebent max 100 žmonių regged bus. Daug neatlaikys. :) Dar kai toks hostingas tai.. :) Galiu pasakyti serveriai.lt neribotas planas. 20x serverio greitis atlaikė mažokai, na bet mano failai patvarkyti šiek tiek dar. :)

Redaguota , nario GamerX159

E-Travi.gif

(redaguota)

Gamerx tavo projektas nera geresnis

:Dd Davai įkeliu senus failus, pažiūrėsim. Ir džiaukis kai pas tave nieko nėr dabar tai vaidini kad laikys ilgai, o kaip ištikrų nifiga nežinai.

http://www.travian.playmod.eu/paslaugos.php

Paslaugos puikios, mane žavi. :o Verkti norisi kad "puikus" projektas karius pardavinėja, o gamyba +25% už 5 lt..

Redaguota , nario GamerX159

E-Travi.gif

Nu jei nepatinka ir nerasinek pas tave dar ne tokie atsiliepimai

Ir galvoji zmonems idomu zaisti x100 serveryje?

Galiu atsiūsti nemažai citatų kuriems max 50x patinka, o nuo 100 kosmosas. Kai ką tik sukūręs tu NIEKO nežinai apie Travian ir žmones. O čia ateini kariai per ~2 s suvaikšto ir kas iš to? Serveris ilgai nelaikys, aš tau garantuoju iš patirties.

P.S komentarai pas mane blogi nes failai buvo 1 metų senumo ir buginti labai, aš tau dabar duočiau juos pažiūrėčiau kaip būtų :) O dabar kaip gavai su daugybe fixų tai jau mandras, atsigauk :)

E-Travi.gif

(redaguota)

Nu jei nepatinka ir nerasinek pas tave dar ne tokie atsiliepimai

Ir galvoji zmonems idomu zaisti x100 serveryje?

<title>Geriausias is geriausiu - PlayMod.eu</title>

Čia geriausias iš visų ar tarp klonų? Nes šiaip nemanau kad geresnis už kitus :?

Redaguota , nario TheMixiTas
  • Teigiamai 2

JM-Travi.LT - PARDUODU!

ScPigiau.us.lt - WAP PASLAUGOS KEKVIENAM!!

tumblr_mj2r8oeJH31qdrzxno1_500.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4820 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...