Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Atiduodu jums viską ka turiu!

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Hubis_Smitch

Taspats Ernish jis... Išviso turi acc: Hippo, Qwepl, :--Laurynas--:, DaviSS, Tony_Mirel, Ernish, Eriokas, Pauliusxx123, Hubis_Smitch.

ka čia nušisneki biški žmogau eik i lauka :)

Guest Hubis_Smitch

Moderatorius jis, ir jis tave ir užblokuoti, ir tavo ip patikrinti. Taip kad čia nusileisk ant žemės, laido riteris atsirado...

Tikrai ne pasikalbėjau visų neišgaudys kas antras vartotojas turi tikrai visų neišgaudys patikėk liksiu šitame forume .

(redaguota)

Tikrai ne pasikalbėjau visų neišgaudys kas antras vartotojas turi tikrai visų neišgaudys patikėk liksiu šitame forume .

Liksi? Atsisveikinimo laiškelio parašyt nenori? Tu visiškai pilnai naudojiesi 2-is savo vartotojais, taigi turiu pilną teisę tavę užblokuoti.

Duokit ispėjima šitam asilui moderatorui

Dar priežasčių užblokuot tave reikia man, manai?

Redaguota , nario 0verW1ng

ee1dcbf175f9875420e57d5b6eca80cf69.png

Kai pamatai šitą skaičių, supranti, koks aš populiarus

Guest Hubis_Smitch
(redaguota)

Liksi? Atsisveikinimo laiškelio parašyt nenori? Tu visiškai pilnai naudojiesi 2-is savo vartotojais, taigi turiu pilną teisę tavę užblokuoti.

Ka čia nušisneki apsiramink geriau ok?

PS Patikrinkite visus vartotojas tada man *Myliu SuperGames.lt*

Redaguota , nario Hubis_Smitch

Nu kad tave jau pagavo. Tai daug kas turi po du tris acc, bet ne tiek kiek tu. Ir tikrai ne kas antras dedasi sau REP. Turėk kad ir 100 vartotojų, pxj, bet kad tu sau REP dediesi, save rekomenduoji :D Nu žodžiu... Pagautas esi. Dabar eik į kampą išsiverkt

Guest Hubis_Smitch

Nu kad tave jau pagavo. Tai daug kas turi po du tris acc, bet ne tiek kiek tu. Ir tikrai ne kas antras dedasi sau REP. Turėk kad ir 100 vartotojų, pxj, bet kad tu sau REP dediesi, save rekomenduoji :D Nu žodžiu... Pagautas esi. Dabar eik į kampą išsiverkt

Tikrai aš toks laimingas žinok asile jobana tu

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4823 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...