Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Būtų gerai sužinoti gyvenamąją vietą, vardą pavardę. Už tikslią informacija tikrai atsiskaitysiu ne menka pinigų suma.

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

aa7d1501c5800d0b968e22dc5a7901b290.png

brainas98

Vardas Lukas

Metai 15

Gyveną Kaune

Nuotrauką http://www.part.lt/p...f63ce5c4483.jpg

Reikėtų tikslaus adreso ir tikslios vardo ir pavardės.

Paslaugų tiekimas (Pawno, PhotoShop, Ip.Board Pilnas TVS žinojimas, dizainų kūrimas)

Spausti čia

Šimtai sumušimu ir įbrėžimu, patempimų ir išnirimų, tūkstančiai valandų mokymosi, milijonas lašų prakaito ir tai tik tam kad tapti geresniu. "Status Unifight"

Važiuosi skolų atmušinėt? :D

Ne, tiesiog pareiškime į Policiją reikėtų kuo daugiau tikslumo.

Spausti čia

Opa karšta, prisiteist kažka bandysi, ar tiesiog?

Nemanau kad tau reikia žinoti visas smulkmenas, tačiau galiu pasakyti tik tiek, kad užsišoko ne ant to mažvaikio kuris tik žodžiais gąsdina ir jokių veiksmų nedaro, ateityje žinos kaip trukdyti kitiems dirbti.

Spausti čia

(redaguota)

Vardas_Pavardė: Lukas Jankauskas

Klaidinga informacija, anam ~ 13 metų daugiausiai.. Juo labiau skype name deividas o V_P Lukas

Redaguota , nario STiM

Spausti čia

galiu ir pats pasakyti kur gyvenu ir kas esu

Gali ir nesakyt, negaila man bus sumokėti kitiems žmonėms už naudingą informaciją.

Spausti čia

STiM uz zaidima i teisma neduodama :D kad nugriefinom :DDDDDDD nebejuokink greiciau tavo pc nebeliks

o tada paziuresim kas cia kietas , tai atvaryk i kauna susitinkam akis i aki tada paziuresim kas cia ble vaikas

Paduodama už Virtualaus Privataus Serverio veiklos trukdymą, ir į teismą paduosiu ne aš o mano hostingo tiekėjas (su juo jau viskas sutarta), ir tu atlyginsi žalą ne man o jam už jo nuosavybės gadinimą, mes su juo sutariam ir jis atlygina man moralinę žalą, jeigu jis to ne padaro, aš paduodu jį į teismą. Viskas paprasta ir ne sudėtinga, o iš mūsų dviejų man atrodo kad vaikas esi tu ;)

Spausti čia

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4395 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...