Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki visi maloniai kvieciame visus prisijunkti prie musu naujojo projekto http://www.publikas....timai.php?ref=5 . Jūs galėsite čia maloniai praleisti laiką žaisdami Conter-Strike, susipažinti su naujais draugais, dalyvauti įvairiuose turnyruose...

Taip pat galėsite kviesti draugus su jums pateikta nuoroda ir gauti taškus, kuriuos iškeisite į puikius prizus. Kas savaite atsidarys naujas serveris Public, surf...

Maloniai kviečiame visus.

Užsukite http://www.publikas....timai.php?ref=5

Daugiau informacijos svetainėje emoticon-0100-smile.gif

Redaguota , nario juxx012

1. Dizainas php-f, 13meciu vaiku gauja gali nuhakint, 2 dizainas platintas, visi kas su php-f nusimano zino sita dizaina senai, 3 norint gera projekta sukurt reikia nauju nematytu pluginu o ne is neto trauktu ir sudetu i serveri, 4 tinklapio domenas turi but su nrml galune o ne lv.lt ar v4.lt ... ir ant galo 5. turi turet nusiteikes panaudot apie 100-200lt reklamom ir viskam, neiskaicius pluginu :)

Šiaip svetainė yra svarbi, bent jau man. Jei man svetainė nepatinka, viskas parašyta su klaidom, viskas išmėtyta bet kaip, tai aš suprantu, kad ir serveriuose ta pati netvarka ir į juos net neinu. :) O dar sakot, kad ta svetainė nesvarbi...

• Teigiamai 1
prieš 15 valandas(-ų), perestukinas maskatuoklis parašė:

koks skirtumas motyvuotas ar ne, paprasiau padaryt o uz tai repais atsiskaitysiu, kas gales tas pades. Neieskau motyvatoriu.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4413 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...