Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki,taigi mano draugas islandas kurė šį gm, anglų kalba, bet jam pabodo kurt, tai paprašiau man duot, aš užbaigsiu. Tai jis man davė šį gm, aš jį sulietuvinau ir dabar atiduodu jums. Tingiu aš čia labai pasakot apie ką. Veiksmas vyksta Angel pine kaimelį. Yra nemažai gražių map darbų, yra įvarių darbų, kaip policija, taxi, medikai, mechanikai, pardavėjai(mašinų, namų, įvarios įrangos). Galima pirkti buitinę techniką jūsų namams.Galima pirkti, nuomoti, parduoti namus.Labai gerai padaryta yra mašinų sistema, kad sudaužis mašiną tenka vykti į mechanikus, ten sutaiso, jeigu susiduria dvi mašinos galima eit į policiją aiškintis. Policija irgi ten gerai padaryta, yra baudų kvitai, galima užrakint ratą,tikrint mašinoj kontrabandą,uždėt antrankius, tazeris, tikrint aš žmogus su diržais ir pnš. Nu visokio šlamšto neblogo pridėta. Tai vat Siūskitės kas norit :)

Ten nebaigta yra daryti turgaus sistema(pardavinėt įvairių daigtų), pilnai namų sistema(yra pagrindas), ir mechanikų darbas

http://www.failai.lt...amemode.rar.htm

Redaguota , nario .lukonic`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4858 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...