Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki esu gameris is Lietuvos. Nesenai pasirasiau sutarti 3 metams su Machinima. Tad ieskau zaideju kurie noretu prisijungti prie mano gamming kanalo. Butu gerai kad zmones igarsintu savo zaidima ypac ant strateginiu/loginiu game. Igarsinimas turetu but Angliskas arba Lietuviskas.

Reikalavimai:

Mikrofonas geros kokybes (be cirskimu)

Nedidele Sony vegas partirtis

4 Core CPU or more

VGA : Shader 4, 1gb=< X

For more info post here or write to [email protected] , [email protected] or skype: Storasgrazus

• Neigiamai 1
fs_pc.png

(redaguota)

Kaip gaut sutartį, kas iš tos sutarties, kokia kaina ar dar kas?

Rimtos sutartys eina su rimtais network IGN machinima FullScreen, Sutartis saugo mano kanala nuo vagiu ir visu kitu. Bei man moka 80% nuo gaunamu perziuru .TGN mokejo 60% (Praitas networkas lieva sutartis), kaina nemokama :D nu tusinukas ir 2 lapai popieriaus. max 3 Lt ,

P.S. Duoda galimybe streamint per youtube :P Bei ALPHA BETAS AR PANASIAI tokius game kaip The Elder Scrolls Online :P

Redaguota , nario Ponas_Pareigunas
fs_pc.png

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4421 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...