Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, jau senokai užsimaniau sukurti SA:MP projektą. Tačiau neturiu tiek laiko, ir vienas tikrai nesugebėčiau. Kodėl? Nes skriptinime dar nesu "kietas", tad ir ieškau partnerio, kuris norėtų kurti su manim SA:MP projektą ir mokėtų na vertinant dešimtbalėje sistemoje bent 6/10. Kurtume Los Santos kaimeliuose arba SanFierro mieste. LV, LS, FC visiškai nedomina, galit nesiūlyti. Bet komandą nesudarys gi 2 skripteriai. Tad ieškau ir mapperio, kuris modeliuotų visą SanFierro miestą arba kaimelius. Dabar dėl domeno. Kaip projektas be domeno ar ne? Hostingas.in balanse turiu šiuo metu 26 Lt, iki domeno trūktų tik 5 Lt. Na, čia neproblema, kaip nors rasim. Na atrodo kaip ir viską pasakiau, GM dar nepradėtas rašyti. Ieškau tik tų žmonių, kurie būtų pasiryžę dirbti ir dirbtų ne tam, kad pasipelnytų, o savo malonumui. Taip pat ieškau ir grafikos piešėjų, 1-2 žmonių.

Na, apibendrinant ko ieškau:

Vieno skripterio

2-3 mapperių

Grafikos piešėjų 1-2

Nerekomandacija. - Buvo lyg ir priimtas į komanda , modifikacijos aišku negavo , buvo liepta dirbti į new.pwn failą , padarė sistemą , parašė puslapyje atnaujinimą mini . O paskui mandagiai paprašėm duoti new.pwn failą su sistemą , jog galėtume įdėti į modifikacija ir jis atkirto - O tai ką jūs galvojot aš jum nemokmai viską darysiu ? Tai , kam išviso stot į komandas projektų ?

Nerekomandacija. - Buvo lyg ir priimtas į komanda , modifikacijos aišku negavo , buvo liepta dirbti į new.pwn failą , padarė sistemą , parašė puslapyje atnaujinimą mini . O paskui mandagiai paprašėm duoti new.pwn failą su sistemą , jog galėtume įdėti į modifikacija ir jis atkirto - O tai ką jūs galvojot aš jum nemokmai viską darysiu ? Tai , kam išviso stot į komandas projektų ?

Aš nesakiau kad nemokamai nedarysiu, tačiau kur garantija, kad jūs neapgausit manęs, kad jūs pasiėlę sistemą nepabėgsit. Žinau, kad ta sistema maža, bet man ji kainavo daug laiko. Na bet čia jei nori galim pereit AŽ.

Aš nesakiau kad nemokamai nedarysiu, tačiau kur garantija, kad jūs neapgausit manęs, kad jūs pasiėlę sistemą nepabėgsit. Žinau, kad ta sistema maža, bet man ji kainavo daug laiko. Na bet čia jei nori galim pereit AŽ.

Kaip tau męs pabėgsim, taigi ne mums darei, o projektui. Ir kam tada atnaujinimą forumo puslapyje rašei, nors tos tavo sistemos projekto modifikacijoje nebuvo.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4814 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...