Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

F-Carson # Real-Life pobudžio sampos serveris !

Taigi labas vakaras , nežinau kada čia skaitysit , taigi pristatau savo kaip ir tokį iš savo normalesnių projektų tai F-Carson , šis projektas yra

beveik dabaigtas ten keli dalykėliai pakeist forūme , o pats modas tik atnaujinamas , ir taisomi bugai , gamemodo jau atnaujintas ir ištaisytas 96% , tik dar forūmą reikia patvarkyt forūmas dar tik 94% . Serverio modas yra platintas - neslėpsiu to. Tiesiog kaip pirmajį normalų projektą darau , visu pirmą paleisiu BETA startą kad sužinoti ar tinkama hosto planą ar su gamemodu viskas gerai , ir kaip serverio būklė , BETA startas užtruks nepilną savaitę 3-4 dienas , ne daugiau. Per tą laiką bus žaidėjam duodami ir pinigai , ir patirtis , bet jokių direktorių , administratorių ir kt. nedalinsime , viskas bus po BETA starto , normalus startas numatomas jau Balandžio pradžioje

Serverije , kaip ir kituose yra unikalių sistemų nors jų nedaug , bet yra, dar gali būti vienas , kitas bugas , na nesu PAWNO masteris , na bet ką moku tą darau , projekte tikrai reikėtu man kaip ir pagalbininko kuris būtų protingas , gabus , mokėtu šiek tiek ir su PAWNO dirbt , bei padėtu man prižiūrėti serverį. Prisijunge prie serverio jūs turėsite pasirinkti atsispawnimo vietą , ar tai viežbutį , namą , verslą , kaip prisijunge į serverį atsirastumėte. , darbų nėra daug , bet kam tiek daug darbų kad būtų , juk vistiek žmonės rinksis pagrindinius ir mėgstamiausius darbus , kurie dažniausiai ir būna nuo Policijos iki Armijos

Serverį scriptinu , tvarkau websaitą aš vienas , serveris yra visai gražiai apmanintas , oj užmiršau dar paminėti kad serverio veiksmas vyksta kaip ir iš pavadinimo žinote Fort-Carson(FC) kaimelyje. , nes tikrai jau koks SF ( San-Fierro ) miestas yra atsibodęs belekaip , daugiausiai naujoku kurią sampo serverius ant SF miesto , na aš irgi ant PAWNO esu naujokas , na bet tikrai SF ( San-Fierro ) nieku gyvu nedarysiu , tragiškas miestas man nežinau kaip jum.

Serverije nėra daug darbų kaip ir sakiau.Dar vienas dalykas ieškau žmogaus kuris norėtu prisidėti prie projekto bei padėti man , yra man regis toks žmogus tik nesu įsitikinęs ar jis bus su manim projekte.

Serverio informacija !

Serverio pavadinimas : F-Carson # Real-Life pobudžio sampos serveris !

Serverio IP Adressas : Forume bus nurodytas.

Serverio svetainė: www.f-carson.wu.lt ( svetainė nepilnai baigta 94%)

Serverio BETA startas: Nebus iškarto bus startas.

Serverio pagr.Administracija : Dede_Fiede ;

Informacijos skype's : dedefiede. ( su tašku ) ;

Serverio modifikacijos mavadinimas: F-Carson 1.7.3

Serverio startas : 2013.04.01 17:00 lietuvos laiku.

Reikalingas remėjas !

Na lauksiu galbūt užeisite

Paskelbtos atrankos į Direktorius, moderatorius ir kt.

BEREIKŠMIUS KOMENTARUS PASILIKITE SAU.

Bijau ;/ Balandžio 1 apgaus dar :D

.WU.LT

Gaila pinigų :|? Užeisiu

Paprastas projektas , nenoriu pinigų išleist , tada sedėt kaip nevykelis koks , būna pasiseka būna ne , kartais išleidi daug pinigų ir šh gaunas , kartais išleidi mažai pinigų ir viskas kuo puikiausiai išeina :) Nėra man svarbu tas domenas , svarbu kad serveris veikia :PP

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4432 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...