Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Game: Flat Out 2


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5753 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f_flkatm_5b20980.jpg

Pašėliusios lenktynės vėl ant ratų!

Šioje dalyje pateikiama įvairaus stiliaus žaidimo būdai : Kaip Karjiera,

,arcade,bulių kautynės arba taurės čempionatas. Yra ir idomus pakvailiojimas, kaip su mašina numušt boulingo kėglius, arba kuo tiksliau pataikyt i smiginio taikinį.

Žaidime gražiai animuoti priešininkai, kaip pavizdžiui graži blondinė, arba surūgęs senis, kuris kaskart burba, kai praskriejate jį lyg raketa pro gelda pastatyta ant plytų :)

Kiek populiariausias yra Karjiera. Joje išpradžių išsirenkate vieną iš 3 aplankstytų, bet važiuojančių automobilių. Dalyvaujate lentynėse, už atitinkamas vietas gaunate šlamančių, už juos galite atnaujinti savo mašinos vidurius, kaip : padangų pasirinkimas, varikliai, apsauginiai remo tvirtinimai, stumuokliai, amortizatoriai, siboksidas (nitro) ir daug kt. Kuo daugiau lenktyniausit ir užimsit aukštas vietas, tuo greičiau atsidarynės užrakintos/dar neatidarytos mašinos,bei mašinų detalės. Pasiekia aukštą lygį, busite atrakinęs naujausias mašinas ir kas žino, gal viena dieną nusipirksite Jaguar :)

Bulių kautynėse, smagu išbandyti naujesnes mašinas, taip pat jas padaužyti manau ne vienas neatsisakytų :) Laimi, tas, kas lieka važiuojantis, kurio automobilis ir vairavimo įgūdžiai (labiau daužymo įgūdžiai :D) yra geriausi.

Žaidime didelė laisvė. Per lenktynes galite važiuoti ir sukčiauti per tam padarytus specialius kelius, o gal visu greičiu skrieti per tramplyną link pergalės arba trenktis į šalia bestovintį namą ir būti paskutiniu,kuriam jau nėra ko prarasti :)

Žaidimo vienintėlė ir pagrindinė taisyklė: NĖRA TAISYKLIŲ.

Vaizdai iš žaidimo:

f_flatout228m_a3314a3.jpg

f_flatout24m_5c313fd.jpg

f_flatoutm_466368a.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5753 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...