Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

amm padėtumet su hack programomis? nes tokių lopu kurie mane vis bando apipist ir yra apipise daug.. Tad jei apipisa nualusčiau kompą.. Bet negalvokit, kad aš esu koks *Myliu SuperGames.lt* kuris na\ulaužinėtu acc visokius ir t.t. Man pvz yra kažkada gmailą nupise [yra supergames.lt tema kažkokia " liudvikas " ] tad nuo tokiu norėčiau apsisaugot..

skype- deimantinis8

Aš tik noriu dėl savo paties saugumo..

Redaguota , nario TR0L!S

Domina pigi reklama? Susisiek su manimi į AŽ.

Reklama bus paskelbta Facebook grupėje su virš 10tūkst. narių!

Yra galimybė už reklamą atsiskaityti (SAMP) projekto pareigomis.

Pavizdžiui:

Nulaužia mano gmailą, ir prašinėja 5litų. Aš jam sakau pvz: aš tau duodu kompiuterių hacką kuris visus pc gali nulaužt o tu man grąžini acc ok? [ pavizdys ] Nu ir greičiausiai sutiktu.. Pasijungtu tą ir aš jam sakau aš tavo visus duomenis žinau gražini man acc ir viską paliku kaip yra..

Atsiūsk, aš tikrai ne toks kuris nulaužinėtu.. Prateskim kalba skypėjė..: deimantinis8

Clev,sakai nedalini vogimo tikslams. Tai kodel pats ji turi? Po tokio "pasigirimo" abejoju ar kas tavimi pasitikes.

Nepagalvojai ,kad galima padaryti tik KEY STROKE? o ne Browser stealerius.

Blockint ivedimu laukelius. Kaip gmail ir pan.... kad nerodytu pasw. Pats jau 2 zmoniem daviau key log nes jie galvojo kad panelės sukčiavo. pačio zmogaus email ivedziau kad jam viskas eitu ne man....

Nepagalvojai ,kad galima padaryti tik KEY STROKE? o ne Browser stealerius.

Blockint ivedimu laukelius. Kaip gmail ir pan.... kad nerodytu pasw. Pats jau 2 zmoniem daviau key log nes jie galvojo kad panelės sukčiavo. pačio zmogaus email ivedziau kad jam viskas eitu ne man....

Yra tokių vaikų kurie nori auti naudos iš to, ten raše steam nori gauti šendien žiurėjau ir prisidirbs vaikučiai. O yra ir normalūs žmonės kurie naudoja ne pasipelnimo tikslais :D

Tai galit man kasnors atsiųsti kokį hacką? [ dėl saugumo ] Prašau...

Skyp'as : deimantinis8

Saugumas gaut jo pasw? Čia jau vogimas Mastyk.

Yra tokių vaikų kurie nori auti naudos iš to, ten raše steam nori gauti šendien žiurėjau ir prisidirbs vaikučiai. O yra ir normalūs žmonės kurie naudoja ne pasipelnimo tikslais :D

Tai butent jis ir nori tokiem tikslam as jam nieko nedarysiu. Nes tai bus pasipelnymas. O kad ji pahakino ne mano bėdos nes pats apsikvailino.

Dėl saugumo hack ? :D tai gal geriau nedėk tokių pass kaip pukutis123, taip ir sužino tavo pass. Aš neišimtis :) Jau geriau daryk kaip aš Koks nick toks ir pass

Flexai :0

Išmokink mane taip.. Prašau...

Ne... Šitas pass geras.. ir sunkus.. Nu prašau pamokinkit taip acc nulaužinėt.. :( Galbūt net sumokėčiau

Pasw turi but sudarytas iš skaičiu ir raidziu kad atrodytu kaip kodas ir hackeriui tai atrodytu kaip nevertingas kodas pvž: 1aw8sd462zx kažkas pan. + Iš didziuju ir mazuju raidziu.

O dėl hack manes gali neprašyt vogimui neteikiu nk.

Bandyt googlint pats. Bet geričiau save uzlenksi bandydamas negu kitus.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4838 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...