Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki, supergames.lt lankytojai, mes ieškome skripterių, kurie mokėtų skriptinti PAWN'e, kurti mySQL duomenų bazę, nu žodžiu, visko, kad sukurtume SA:MP serverį. Aš esu mapperis/remėjas. Mano įdėjų šaltinis yra dvi mergaitės, apvalus (skype: storasgrazus) ir apskritas (skype: storasnegrazus). Jie turi gerų įdėjų, tokių kokių nesat matę niekur, spėju, plius skripteris turės pasirašyti sutartį dėl failų platinimo.

Taigi, kas norėtų mano skype: avicii1972.

Beto, mūsų projektas(jau pradėtas kurti, bet skripteris stabdo), www.targ.lt.

Pagarbiai,

antiC, apvalus ir apskritas. :)

Redaguota , nario antiC

New project <><> coming soon

Nes prisizadejo man, kad darys pati geriausia serva Lietuvoje, o kai isgirdo idejas iskarto pasidave. ;) o tu cia vienintelis toks, kuris mane isveda is pusiausvyros. ;)

Jis nepasidave ...

[20:24:08] Rokas.: tu man kaip draugui, jai dar toks, paaiškink kodėl nebenori.

[20:29:28] Adomas.: Atradau, kad kodavimas yra liga. Klaipedoj visai kitas gyvenimas, nereikia to kompo net atrodo, turiu iPada teda dar kartais duoda Galaxy Tab, kompas cia lievas gan stovi ir tai laptopas. Cia galiu dziaugtis gyvenimu be kompo. Cia kompas skirtas parsisiust Filma ir paziuret ir paziuret su mylinčia teta bei dėde, ir dar kartais ateinančiais jų draugais kurie per kelis kartus tampa ir mano draugai, kurie sustoja vaziuodami masina kad vien pasisveikintu su manim. O pinigu atradau kaip ir kitaip gaut, galima dirbti ir realei. Todel aš noriu išsigydyti savo LIGĄ..

Su SuperGames.LT nuo - 2011-02-24

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4841 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...