Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Sims 3


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

f_sims3m_5a63473.jpg

Taigi, naujausia SIMS dalis iki šiol buvo The Sims 2 Apartment Life, bet kūrėjei paskelbė apie naujos SIMS eros pradžia. Bus kuriama SIMS 3 dalis.

Šioje dalyje kūrėjei skyrė labiau laisvei ir kaiminystei. Sukurtas naujas žmonių laisvės skonis, kaip : gali vaikščioti pas kaimynų namus, būti su draugais mieste, susitikti arba laukti ko nors parke ar susidurti su kolegomis gatvėje - tai ir dar daugiau jūs pamatysite nuėje į miestą. Tikroviškas žmonių elgesys, kuris buvo mynėtas praeitam sakinyje, suteikia realistiška gyvenimo foną.

Jūsų galimybės:

Nauji Realistiniai Asmeniškumai — Kiekvienas Sim yra unikalus asmuo, su skirtinga asmenybe. Sukurkite realistinį Sims su savitais asmeniškumais. Išrinkite iš daugybės asmenybės bruožų ir sukombinuokite juos smagiuose būduose. Kombinacija bruožų, kuriuos jūs pasirenkate — drąsus, artistiškas, vienišesnis, siekiantis tobulumo žmogus, klepto, romantiškas, kerėpliškas, paranojinis, ir daug, daug daugiau-pagalbos formos elgesys jūsų Sims ir kaip jie bendrauja su kitu Sims. Jūsų Sims gali dabar pakilti virš jų pagrindinio kiekvieno dienos poreikio komplekto. Jie yra sudėtingi asmenys su unikaliais asmeniškumais.

Naujas Neribotas Pritaikymas — Kiekvienas gali pritaikyti viską! Pastatykite savo svajonės namą ar suprojektuokite galutinius namus. Pritaikykite viską nuo grindų , marškinių į sofas, tapetų į lango atspalvius. Tai yra malonumas ir lengva pakeisti spalvas ir struktūrą, duodančią jums nesibaigančias galimybes.Jūs galite apgyvendinti savo Sims kaimynystę su iš anksto suprojektuotais pastatais ir įrengimais.

Vaizdai iš žaidimo:

f_sims3fake1m_434b19f.jpg

f_sims3watchm_baaff62.jpg

f_sims3m_4db00ba.jpg

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5756 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...