Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

logos.png

Labas, turbūt žaidi Counter-Strike 1.6 serverius. Tai smagu, kad užsukai į šia tema. Noriu pristatyti tau įdomius CS 1.6 serverius. Serveriuose nėra daug žaidėjų tačiau, manau jog serveriai populiarės.

Šiuo metu mūsų turimi serveriai:

• Public veikiantis 24/7 [ Kartais būna išjungtas, nes padarau atnaujinimus ]. IP: cs.bullet.lt:27015
  • GunGame veikiantis 24/7 [ Jau beveik atnaujinimų pabaigoje ]. IP: cs.bullet.lt:27016

Kodėl apsimoką žaisti šiame serveryje?

Nes tik šis serveris yra unikalus ir nesieke pelno. Bei rekordo ir artėjančių velykų progra galima gauti nemokamai VIP mūsų visuose serveriuose. Manome, jei bus daugiau žaidėjų gal ir sukursime 3 serverį ar net ir 4 serverį. Bet to dar manau reikia palaukti. Noriu pakviesti visus pažaisti, nes čia įdomu, linksmi žaidėjai, gera atmosfera. Ir linksmas žaidimas tau ir tavo draugams.

Mūsų tinklalapis:

Mūsų tinklalapio dizainas nėra unikalus ir mes nebandome to paslėpti, jog visi neseniai sukurti projektai bando prasimušti, ir nebando sukišti tiek daug pinigų. Taip bent jau aš manau ir padariau. Tinklalapis yra paprastas ir manau, jog jums žaidėjai bus malonu žaisti ir būti jame. Mūsų tinklalapio adresas: http://bullet.lt

Apie mūsų serverių VPS:

Mūsų CS serveriai nėra galingi ir nemanau, kad tokių reikia. Jeigu pradėti laginti, ko dabar nėra. Aišku VPS sustiprinčiau, o dabar manau, kad ant 4 GB ram serverių 1~3 serveriai neturėtu laginti. VPS yra paiimtas iš vpsnet yra ir geresnių serverių tačiau, daugelis naudotojų pasiūlė šį vps tiekėjus todėl ir pasirinkau.

Kas sumastė projekto pavadinima:

Projekto pavadinimas angliškai išvertus reiškia kulka todėl draugas tiodor pasiūlė man šį pavadinimą. Pirmai galvojau paimti kokį nors kitą. Bet vėliau pamaščiau, kad šitas pavadinimas pagal mane yra pats tinkamiausias mano projektui. Taip ir kilo mūsų projekto pavadinimas Bullet.Lt

Redaguota , nario Calnex

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...