Peršokti į turinį
Pirkimo/Pardavimo/Mainymo temose nepamirškite nurodyti savo susiekimo kontaktų (Discord,Skype,Telegram).

Naujas gmaemodas [Parduodamas]


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4061 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Trumpas aprasymas:Policininkai parase /ant [VARDA] ant to zaidejo uzsides antrankiai.Parase /Taz [Varda] jis nukris ir gules 30 sekundziu kaip sarge nukratytas.Naujas darbas teroristai jis yra toli nuo miesto ydetas i gps ju car yra tokie kaip furgonai su pakvietimu!!!!!!!!!!Dar yra viezbutis taip pat ydetas i gps i jy ieja galesite nusipirkti buta.I /mac komanda idetas deagle.Kai rasai per /sz /v /s /ds toks spalvotas chatas.Nauja sz baze idejome naujas car ir lektuvus isidarbinimas name ir ginklai.Komanda /sginklai gausite minigun,peili,granata.I masinu turgu idetos dvi naujos masinos jester ir sandking.Dar yra ispejimu sistema superadminai gali parasyti /ispeti (nick).Jei surenka 3 ispejimus auto banas.Yra pavaduotojo sistema superadminai gales parasyt /skirtipav (nick) (id) ir /pavkomandos.Savo darbo alga galesite atsiimti tik sekmadieni nes kai jus vazinejate su masina darbine puse pinigu eina direktoriui i pelna aisku jis ir pats gali padet o paskui jis sestadieni turi visiem dalinti algas.Superadminams komanda ydeta /cmed duoda sveikatos pazimejima /supa duoda gun lic.Kma ju reikia manau visiems aisku.Na ir dar daugiau ssitemu,skript. DEMESIO!Atsiskaitymas tik banku susitariam taip.As parodau gamemoda jus sumokate litus ir duodu gamemoda.Aciu uz demesi.Nepasitiki zinosi mano banko kortele galesiu pasakyt adresa viska ir tttt.Skype: oldedgaras.Kaina siulome:)Pamirsau pamineti dar yra verslai jie visi ideti i gps.Aciu uz demesi :)

Redaguota , nario Nematomas :P
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4061 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...