Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, taigi šiandien atėjau į šia svetainę dėl vienos problemos kuria jau išsprendžiau, ir prisiminiau jog esu čia užsiregistravęs, tad prisijungęs nutariau ir prisistatyti tiems kurie manęs dar nežino ar jau spėjo mane pamiršti. Kažkada čia buvau aktyvus, skaitydavau įvairias temas ir panašiai. Taigi naujokams ir senbuviams dar kartą sakau SVEIKI. Beje noriu pasakyti tai jog mano buvęs nickas yra Kico, na o užsiregistravęs čia esu nuo 2011-04-29. Taigi štai prisistatymas.

Mano vardas yra Algis, esu iš Ignalinos miesto, man yra 15 metų. Turiu du šunis bei šinčilą kuri turbūt greit pakratys kojas. Apie save galiu pasakyti tai jog esu draugiškas, bendraujantis bei linksmas žmogus. Nemėkstu apie save daug šnekėt ar tiesiog rašyti. Mano pliusai yra tokie jog esu sąžiningas, atsakingas bei darbštus žmogus, visada padedu kitiems bei stengiuosi būti geriausias. Na o minusas yra toks jog esu per daug kalbus, pastovei burbu ir burbu. Gal kitiems ir gerai bet man nelabai.

Greit įkelsiu nuotrauką.

• Parašė po 4 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4729 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...