Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi Sveiki ,

Žinau jau buvo tokia tema ,bet visgi nesirausiu per visa forumą ,kad rasčiau dabar. Tai kaip iš temos PAV. Supratote ,kad norėčiau sužinot kokius smulkius darbelius veikiat internete kiek gaunat kas geriausia kur lengviausia arba geriausia. Supratot manau. Taigi norėčiau pasiūlymų. Ieškau kažko paprasto nereik ten ,kad daug vargsti ir šimtais vėliau gauni. Man užtektu ,kad ir po 5 lt.. 10lt.. ir pan Visgi po truputi susikaupia o laiko aš turiu.

Atsimenu kažkada buvo toks dalykas pamiršau pavadinimą ,kad ten yra daug video ir kitokio velnio tu juos peržiūri gauna kažkiek taškų surinkęs tam tikrą skaičių taškų gali laimėti Marškinėlius, Ausines , Laikrodžius ir pan. Ir ten nebuvo jokie sukčiai atsimenu mano draugas buvo gavęs neviena daiktą iš ten. emoticon-0100-smile.gif

smulkius darbelius veikiat internete kiek gaunat

Dirbam minecraft servus, pardavinėma steam žaidimus :) O tas dalykas kur pamiršai pavadinimą kartais ne lockerz.com?

Man atrodo ,kad tas.

Aš paviždžiui adf.ly naudoju, ten ikeli pasidarai nuoroda tarkim siuntinio ta siuntini imeti kur nors ir nuo paspausto gauni centus pusbrolis 7eurus jau pasiėmes buvo. ;)

Kaip ten reik pasidaryt viska pilnai paaiškink :)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4462 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...