Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki aš esu šuo serverio reklameris ir norėčiau jums parodyti šita serveri todėl ,kad jis skiriasi todėl kad jis yra paprastas ,bet kažkaip pasekė 40 -moniu rekorda ir visa diena imanoma 20 žmoniu drasiai išlaikyti o mažeu nei 10 serve niekados nebuna nebent nakti arba ryte.

Serveris turi.. Prižiurėtoja gera admin komanda gera Savininka aktyvius direktorius gera Teisesauga(Kuri manes nepagauna) :)))

Darbai Žinau ,kad jie nera svarbus ,bet išvardinsiu svarbiausius

FTB

SWAT

Policija

Taxi

Medikai

Kontrabandininkai

Gaujos

CosaNostra gauja

GrooveStreet

Aišku gali sukurti ir savo gauja pvz.. Kaip aš. aš server sukures Gauja panaudodamas komanda /cgang

Pagrindinis Adminas Savininkas:Lukas_Leangue(Labai sunku pavardė taj gal netaip parašeu)

Reklameris:Airidas_Simat(Aš esu)

Prižiurėtojai:Yra 2 ,bet nzn Nick

Redaguota , nario Airidas_Simat
  • Neigiamai 2

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4825 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...