Peršokti į turinį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kas cia per Eroras ir kame beda?

2ff6d293e040e168066cc41974b94375174.png

Pirma kart tokia suda matau :D Net nezinau kame beda, ziurekit eilute:

if(!playerDB[playerid][leanvited][4])

{

SendClientMessage(playerid,COLOR,"->[AUTOSERVISAS]> Norint isidarbinti, butinas pakvietimas!");

return 1;

}

Darbo ID yra: 5. Su visai kitais darbai viskas ok. 100kart esu dares. Net neisivaizduoju kame beda :D

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Nueik į playerDB, surask šita: bool:leanvited[20], pas mane 20yra, o pas tave 3 turbut, tai paiimk padydink iki 15.

Viskas gerai! Laiki REP. Tesiog modas nemano [GRP] tai nezinau visko. Taip ir maniau kad reikia MAX skaiciu pakeist, bet nezinojau kur. Dq :)
Nuoroda į komentarą

Beto Krasnuxa, siūlau GRP4 needitinti. Jau būsi ne kūrėjas o editeris. Imk new.pwn ir bandyk :)

O ka siulai? Paimti new.pwn ir dariti metus? Ne man to nereikia, beto ir nuo GRP galima sukurt gera gm ir niekam neruper nuo ko tas gm buvo daritas.
Nuoroda į komentarą

O ka siulai? Paimti new.pwn ir dariti metus? Ne man to nereikia, beto ir nuo GRP galima sukurt gera gm ir niekam neruper nuo ko tas gm buvo daritas.

O kam metus ką? Priklauso nuo norimo modo , ar drift ar ką. Kurdamas rlf būtū metai jei nieko nemoki, bet išmoksti daug! Kaip aš išmokau :)

Nuoroda į komentarą

Ryti, nesamonė. Jo modas juk skiriasi nuo tavo, ten gali būti daugiau tų leanvited arba mažiau. Krasnuxa tavo kintamojo masyvas yra permažas arba perdidelis.

Nu nežinau, tik pasakiau kas gali būti, nes prisimenu man taip buvo kaip editinau grp 4.

Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3662 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...