Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LSRG.LT - LOS-SANTOS REALUS GYVENIMAS


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4061 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki noriu pristatyti jums naujai išleistą serverį. Tai yra ne eilinis serveris kuris gyvuos vos 7 dienas t.y savaitę kaip kurie kiti serveriai kurie žada daug o padaro mažai. Serveris kuriamas jau 5 mėnesius ( Gamemode), startas tikrai jau greitai prieš velykos atostogas. Šiuo metu vyksta atrankos į direktorius greitu metu vyks ir į serverio/forumo prižiūrėtojus. Serveris yra unikalus. Miestas kuriame vyks veiksmas yra Los-Santos, visi darbai, pramogos ir visa kita beveik jau padaryta tik teliko keletas bugų ir dar daugiau patobulinti gamemodą, kad serveris būtų kuo įdomesnis. Mūsų forumas yra - Www.Lsrg.Lt VVP/Pakvietimų sistemos bus greitu metu jau padarytos ir galėsite pirkti/laimėti admin/kreditus/vip/verslus ir kita. Tad laukiame jūsų ir prašome ateiti ir prisijungti prie mūsų šaunios komandos.

Serveryje yra įdėta Admin lygiai, direktorių/pavaduotojų sistemos.

Keletas atnaujinimų:

Sukurta pavaduotojų sistema, galimybė SWAT/FTB užsidėti švyturėlius - /svytureliai, sutvarkyta ryšio zona, sudėti vartai, ištaisytas bugas su /paliktidarba, dabar kaip paliksi darba nedings direktorius/pavaduotojas, įdėtas /top10 pagal xp, dadėta pora map darbų.

Serverio atnaujinimai 2013-03-13

Galimybė pažiūrėti savo darbų xp - /xp (nebaigta iki galo), sukurta pavaduotojų komandos - /pkomandos, ištaisytas keletas bugų ir teksto klaidų, Įdėtas tazeris (šaudant su silenced pistol), įdėta keiksmažodžių sistema kai nusikeiksite rašys pvž: ***, įdėta keletas naujų map darbų, afk sistema.

Keletas serverio nuotraukų:

Bazė ( Kolkas viena, vėliau įdėsiu daugiau ):

053d1f4be352e2b9f62c1aa64c078b38224.png

Gatvės:

f0973875f5748259b68811535139e6b1226.png

Vėliau įdėsiu dar daugiau nuotraukų.

Redaguota , nario Bill_White
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4061 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...