Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Disciples III: Renaissance


Guest Paulius

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Guest Paulius

d3_beast.jpg

Isleidimo Data 27 balandžio 2008

Ar pamenate legendinę fantastinę strategiją Disciples? Dar 1999 metais pasirodęs žaidimas tapo tikru hitu ir sulaukė ne vieno tęsinio. Tačiau pirmųjų dalių kūrėjai Strategy First nebeegzistuoja. Todėl žaidimų leidėjai/kūrėjai, Akella, sumąstė atgaivinti legendą ir pristato ilgai lauktą Disciples III: Renaissance. Kaip ir ankstesnės serijos dalys, Disciples III bus fantastinė, ėjimų strategija, kažkiek panaši į kitą legendinį žaidimą, Heroes of Might & Magic.

Tie kas žaidė abu šiuos žaidimus, žino, kad Disciples serija praktiškai paėmė ėjimų strategiją iš Heroes of Might & Magic ir sumažino didžiules fantastinių padarų armijas iki nedidelių būrelių, po 4-6 narius, kurie galėjo būti kariai, burtininkai, lankininkai, drakonai, vilkolakiai ar šmėklos. Be „spalvingos“ galimų priešų kolekcijos, Disciples serija turėjo tamsesnę atmosferą, gotišką išvaizdą ir nuotaiką: įmantrus, barokinis meninis apipavidalinimas, stipriai detalizuoti veikėjų portretai ir išdidi choralinė muzika, tinkanti veiksmui.

Disciples III: Renaissance žada būti ištikimas savo šaknims. Viena pagrindinių naujienų – 3D grafika. Kaip ir senesnėse dalyse, vesite savo veikėjo vadovaujamą herojų būrelį per įvairias žemes, kur kausitės su šių žemių sargais, rinksite lobius ir kitus naudingus daiktus, kuriais stiprinsite (arba gydysite) save ir savo būrį. Keldami savo ir būrio lygį, galėsite vis labiau plėsti ir tobulinti savo gimtąjį miestą. Kuo jis galingesnis, tuo galingesnį būrį su savimi vesitės. Tačiau galėsite rinktis, kurį iš galimų būrio tobulinimo variantų rinktis. Kaip matote, žaidime tarpusavy stipriai surišti jūsų herojus, būrys ir miestas.

Be 3D grafikos, antras didelis patobulinimas yra ėjimais paremti mūšiai, kur jūsų kariai galės iš tikrųjų judėti (ankstesnėse dalyse jie tik stovėjo vietoj ir vykdė puolimo-gynybos veiksmus). Ėjimų strategijos mūšio laukas suskirstytas į mažus kvadratėlius, o kai kurie iš jų turės specialių galių. Ant jų užvedę savo karius, automatiškai juos sustiprinsite.

Disciples III: Renaissance planuojamas išleisti šių metu pabaigoje – kitų pradžioje. Tikslesnės datos Akella kol kas nepateikia.

Video:

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5751 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...