Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SANG | Pajusk žaidimo skonį!


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Taigi sveiki visi. Esu šio projekto savininkas. Taigi šendien pristatinėju savo projektą. Prie projekto dirbau visiškai vienas. Gamemode nėra visiškai mano, bet jis sudėtas iš daugelio kitų gamemode. Gamemode pagrindas LTG. Jame ištaisyti apsoliučiai visi bug'ai nors negaliu būti tikras nes bet kada gali atsirasti nauji bug. Taigi pradėsime.

Pirma papasakosiu apie sistemas. Taigi kai esi naujokas atsirandi prie vaikų namų, gali eiti laikytis teises. Teises išlaikyti nebus taip lengva nes prie kekvieno šviesoforo reikės sustoti ir palaukti. Teisių laikymo yra dvi kategorijos mašinai ir motociklui. Jei neturėsite teisių apačioje jums rodys jog važinėjate be teisių. Mašinas galite užkurti su komanda /masina. Parašius šią komandą jums išmes mašinos valdymo panelę.

Dar įdiegiau radiją jei bus nuobodu parašysite /radijos ir pasirinksite kokį radiją norite klausytis. Taip pogi greitu metu bus ir mūsų serverio radijas. Taigi eikime toliau. Kai isilaikysite teises galėsite eiti ieškotis darbų be direkotriaus pakvietimo pagal xp kiekį. Pradžioje jūs turėsite 500xp. Buvau padaręs ir nuo 0, bet manau kai kam tai bus sudėtinga keltis xp nes yra tokių žmonių kurie nežino ką reiškia tikras žaidimas. Pradžioje tai pogi gausite 35000LT mašinai bei teisių laikymui. Norint nusipirkti namą jums reikės turėti nemažiau 5000xp. Tai pogi į serverį įdiegta vairavimo stažo sistema kuri pilnai veikia be bugų, nes kiek aš sistemų bandžiau beveik ne viena neveikė tobulai. Ši sistema jums neleis dirbti darbų nepasiekus tam tikro stažo lygio. Jūsų vairavimo stažą galėsite sužinoti parašę /stazas. Taigi nusipirkę mašiną jūs galėsite į ją įmontuoti bagažinę kurioje galima vežioti daigtus. Galėsite turėti du automobilius. Automobilių ir motociklų pardavimo aikštelės yra atskirai tam, kad jums nesmaišytų. Dar Armijoje yra įdiegta praktikos sistema. Čia beveik tas pats kas akademikas tik jums viskas bus pateikta su Armija. Jei nepralaikysite praktikos negalėsite stoti į Armiją, bet ši sistema vis dar tobulinama ir dar kolkas neveikia. Dar serveyje yra tikrai nerėgėtų map darbų. Serveryje yra 27 darbai įskaitant ir gaujas. Taigi papasakosiu apie darbus.

Be direktoriaus pakvietimo :

1.Gatvių valytojas 10xp.

2. Autobusų vairuotojas 70xp.

3. Limuzinų vairuotojas 90xp.

4. Pilotas 250xp.

5. Traukinio vairuotojas 500xp.

6. Pakrantes apsauga 1000xp.

7. Kunigas 1200xp.

8. Pasienio apsauga 2300xp.

9. Ugnegesiai 3000xp.

10. Inkasatoriai 3500xp.

11. Advokatai 4000xp.

Su direktoriau pakvietimu :

1. Medikai 1200xp.

2. Mechanikai 1800xp.

3. Taxi 2000xp, Transporteriai 9000xp.

4. Policija 4000xp.

5. Samdomi Žudikai 4200xp.

6. Furistai 5000xp.

7. Radistai 5500xp.

8. Baikeriai 8000xp.

9. Skelbejai 8900xp.

10. Tiuningai 9500xp.

11. Apsauga 10000xp.

12. Dyleriai 12000xp.

13. Armija 20000xp.

Gaujos || Šeimos

1. Bomb Boyz 5000xp.

2. Blood Brothers 7000xp.

3. Dead Street 8000xp.

Dar nepaminėjau jog serveryje yra ligų sistema nuo kurių galite susirgti, bet galite ir nusipirkti vaistų ligoninėje. Yra orų prognozės sistema kuri keis orus ir parašys kokie bus tolimesni. Dar yra techinikės pravarymo sistema savo mašinai. Yra laikrodis pagal kurį ir nustatomas laikas žaidime. Jei jau yra 22:00 žaidime pasidaro naktis. Dar furistams padaryta krovinių sistema, kad jiems būtų ką veikti o ne šeip sau važinėti po miestą. Taigi manau užteks ir maloniai lauksime! Serverio ip : gta-host.lt:7528 bet su laiku bus nupirktas naujas bei galingas hostas. Na ir svetainė www.sang.do.am. Svetainė jau pilnai sukurta beliko nupirkti domėna ir perkelti jią ten! Taigi sėkmės žaidime!

:)

Redaguota , nario lukass123
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4035 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...