Peršokti į turinį

Gamepad ?

Stivis

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3645 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

(redaguota)

Na Nežinau Stivi antras geriau atrodo ,bet jo kaina ir gražesnė Šeip Tokį panašų turiu nemegėjas aš jų

Patarimas: Pirk Vairą ir atsisiūsk NFS 2012 Vairo kaina gera bet ekstrymas tai.... :)

Turiu vaira pusiau toks geras vairas ;D. Tai reik man Gamepad

Topo centras > Hama > 35-40lt ir atlaikys 3 metus. (pas mane laiko :D)

Reiks pažiūrėt :)

Redaguota , nario Stivis
Nuoroda į komentarą

• Parašė po 2 savaičių...

Taip pagalvojau, kad ir man reiktu pulto. Parsisiunciau "Pure" palakstyt, ziuriu kad su klaviatura nelabai ten ka be padarysi :D Noreciau papigiaisko, nes nemanau kad teks daznai ji naudot, bet kad maloniai spaudinetusi tie mygtukai, ir pultas butu patogus laikyt rankoi. Kazkas pan i SEGA pultus, prisimenat tokius?

Sega_Genesis_Controller_by_The_Penciler.png

Tiesiog fantastiskai patogus. Idomu, jei tokie yra, ar patogus bus jie zaist PC zaidimus..?

Nuoroda į komentarą

Taip pagalvojau, kad ir man reiktu pulto. Parsisiunciau "Pure" palakstyt, ziuriu kad su klaviatura nelabai ten ka be padarysi :D Noreciau papigiaisko, nes nemanau kad teks daznai ji naudot, bet kad maloniai spaudinetusi tie mygtukai, ir pultas butu patogus laikyt rankoi. Kazkas pan i SEGA pultus, prisimenat tokius?

Sega_Genesis_Controller_by_The_Penciler.png

Tiesiog fantastiskai patogus. Idomu, jei tokie yra, ar patogus bus jie zaist PC zaidimus..?

Mhh man tai nelabai man reikia kad butu tie du kamuoliukai kaip pelite naudot ;D o ju čia nėra

Čia labiau naudojamas kaip mario, racing games ir t.t. bet ne šustriem žaidimams.

Nuoroda į komentarą

Mhh man tai nelabai man reikia kad butu tie du kamuoliukai kaip pelite naudot ;D o ju čia nėra

Čia labiau naudojamas kaip mario, racing games ir t.t. bet ne šustriem žaidimams.

Sustriem zaidimams as naudoju klaviatura ir pele. Nes tik su jais tai yra patogu (asmeniskai man).

Nuoroda į komentarą

Visdelto nusipirkau sau "Acme" papigiaiska pulteli uz 30Lt. Visai patogus ir geras. Vibracijos dar yra..

Tik zaidimuose kur reik xbox pulteli emuliuot reik vibracija isjunginet, nes lagina (skaiciau kad cia visiem taip)

77651733_1_644x461_geympad-acme-ga-02-dnepropetrovsk.jpg

Redaguota , nario Vadila
Nuoroda į komentarą

Nusipirkau HAMA gamepad prisijungiau prie pc ir krc žaidai neina lošt ant gamepad nustatymai net neleidžia ... :| Nesprantu kodėl ???

O driver'iai normalei isirase? Bandei PC perkraut?

Nes man iskart irgi neveike, perkroviau PC, viskas stebuklingai pradejo veikt. Tik ziurek kad zaidime butu paprasto Gamepad nustatymai, o ne XBOX pultelio, nes jam reik atskiros programos.

• Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 3645 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

• Sukurti naują...