Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LGP 0.3x | Lietuvos Gyvenimo Pradzia


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

7ac7d16362b8425896f73a1f2df0f19e931.gif

Sveiki visiem sendien parasysiu apie nauja sampo serveri kuris kuria atnaujinimus kikviena diena !!!

Taigi sis projectas Daromas tik 1 zmogaus jis scripptina,mappina,webbina jis yra sito serverio savininkas Remixsz_Sexy.

Serveris jau ilgai nesirode sampo istorijoje taigi dabar pasakysiu apie musu istorija .

Kai sampas buvo sukurtas niekam jis nerupejo tai nieks ir nejo ,bet viena diena atejo Remixsz_Sexy ir pamate kas gali buti sampas jis pradejo visiem rasyti ir visi atejo taigi visi zaide linksimnosi bet jau savininkai senei buvo iseje nes nieks nejo tai Remixsz_Sexy pagalvojo kad si serveris neisbus ilgiau be savininko , tai nuotada Remixsz_Sexy kure serveri mappino ir viska dare bet po to zmones pradejo sneketi kad atsidare dar vienas serveris ir jie turi pavadinima LMG Remixsz_Sexy buvo isigandes kad jie pavoks visus zaidejus ir nezinojo ka reiskia tas LMG bet viena diena jis zaide savo serveryje ir pasirode ten LMG kurejai Edga_kesa ir Jason_fanklin , zmones buvo isigande ir visi ziurejo ka jie darys bet edga ir jasonas ejo isilaikyti teisiu , Remixsz buvo biski pakraupes kodel tokie zmones laikosi teises mano serveryje ? Edga priejo prie Remixsz ir paklause : ar cia tavo serveris ? Remixsz atsake : Taip cia mano aisku maciau jus bankrotuojat haHaHAAA ir Edga su Jasonu pasipute isejo ... Remixsz buvo isiutes ir sako : Kaip jie suzinojo , kas jiem pasake ? Nieks nieko nesake daugelis zmoniu isejo bet pasirode Lukas_White ir jis taria : As tau padesiu nenoriu kad sis projectas dingtu cia pirmas sampo serveris padesiu su pavadinimu viskuom !!! Remixsz neturejo nieko kitko tik priimt ji , taigi Lukas_White viska sukure adgaivino bet daugiausiai laiko uztruko kurti pavadinima !!! Lukas sako : Gal jemam TMG ? Remixsz : ir ka ta turetu reikst ? lukas : Titaniko Miesto Gyvunai atsake lukas , ne ne ne sako Remixsz geriau butu LGP , Lukas : ir ka tas reiskia klausia lukas ? Remixsz : Tai reiskia Lietuvos Gyvenimo Pradzia :) , tai nuodada LGP serveris turejo viska tik dar sukure serveri SARG daugelis vel zmoniu isejo LGP nebeturejo nei cento visi like buvo adminai , vip nieks daugiau privilegiju nenorejo turet tai liko vienas dalykas serveri uzdaryt taip dinges serveris paseno ir visi apie jy pamirso bet sendien Remixsz adgijo ir sukure LGP tai jungiames ir losiam !!!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Serverio darbai su pakvietimu

Policija

Medikai

Apsauga

Mechanikai

Dyleriai

Motociklininkai

Baikeriai

Armija

Radijas

Tiuninginiai

Furistai

Taxi

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Apie serverio informacija

Tinklapis : www.lgp.tyt.lt

Serverio ip : gta-host.lt:4242

Administracija iesko priziuretoju : vipam , adminam , webui.

Redaguota , nario aNYthing
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4037 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...