Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SFG.LT - Projektas vertas dėmesio.


arman

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4044 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

logo2.png

Noriu jums pristatyti unikalų SA:MP projektą su plačiais užmojais, didelėmis perspektyvomis ir draugiška bendruomene. šiame SA:MP projekte jūs išvysite, nematytas sistemas, unikalius darbus ir kažką tokio, ko dar jie nėra regėję per visą žaidimo laikotarpį. Stengdamiesi rasti "viduriuką" tarp žaidėjų norų ir realybės mes gan sėkmingai sukūrėme SFG projektą, kuris, tikimės, atitiks daugelio žaidėjų lūkesčius. O dabar apie patį serverį.

Mašinų sistema:

Turguje rasite pickup ant jo užlipę jūs galėsite pasirinkti mašiną. Atėję į serverį ir turėdami pradinį pinigų balansą sąskaitoje, galėsite įsigyti mašiną. Nusipirkę mašiną arba motociklą pastebėsite kelias naujas sistemas: norimų numerių pasirinkimas, tuningavimo nuėmimas garaže, mašinos pardavimą specialioje aikštelėje. Galima turėti net tris mašinas, jų informacija galite pasižiūrėti parašę /masina.

Darbų sistema:

Darbų sistema gan įprasta. Serveryje sukurti 2 rūšių darbai: su direktoriaus pakvietimu ir be. Darbų nereikalaujančių pakvietimų yra nemažai: galite valyti gatves, vežioti siuntinius, picas ir ligoninės vairuotoju, už šiuos darbus jums bus atlyginta, bet tai neprilygs darbams, kuriems reikia pakvietimo. Į šiuos darbus pakviečiami yra ne visi serverio žaidėjai, tik tie kurie stengiasi, yra aktyvūs ir atkakliai siekia užsibrėžto tikslo, šiuo atvėju pakvietimo į darbą. Įsidarbinus į darbą su pakvietimu, nesunkiai galite užsidirbti nemažai pinigų, taipogi pradirbus direktoriaus nustatytą laikotarpį jūs galite būti paaukštintas ir gauti, prie atlyginimo, nemažas premijas. Kuo ilgiau dirbsite - tuo jūsų alga bus didesnė. Darbų direktoriai turi visas reikiamas komandas, su kuriomis gali prižiūrėti savo darbuotojus. Jie gali pažiūrėti kas, iš jo darbuotojų, yra prisijungęs, kiek turi patirties, dalinti įspėjimus tiesiog serveryje(po 3įspėjimo automatiškai būsite išmestas) ir daug kitų komandų.

Darbai: Policija, Radijas, Taksi, Furistai, Mechanikai, Dealeriai.

Mafijos: Airių, Italų.

Namų sistema:

Namų sistema – mūsų namų sistema skiriasi nuo kitų sistemų esančių kitose severiuose. Iš lauko pusės matysite ar namas nupirktas, kas jį nupirko, jei niekas, rodys jo kainą. Užėjus į vidų išmes lentelę su visomis komandomis. Namuose galite pasidėti ginklą, drabužius, pinigus, taip pat jį perrašyti kitam žaidėjui. Parduodant savo gyvenamąją vietą jums bus grąžinama tik dalis pinigų.

Verslų sistema:

Verslas kainuoja nemažai pinigų, bet jį įsigijus gali pinigai išaugti dvigubai ar dar daugiau, nei už jį mokėjote, tiesiog todėl, kad jūs žinote kur investuoti. Svarbiausia mokėti jį valdyti. Verslą valdyti galite su komanda /verslas toje vietoje kur jį nusipirkote. Verslą galite perrašyti kitam žmogui, investuoti į jį, keisti darbuotojų skaičių, plėtoti jį, padėti ir išimti pinigus iš verslo fondo. Verslo sėkmė priklauso tik nuo jūsų, kiek į jį investuosite, kuo daugiau investuosite tuo didesnis bus uždarbis.

Paslaugų ( VVP ) sistema:

Vienas iš labiausiai, save iš kitų, išskiriančių sistemų projekte yra VVP. Ji sukurta atsižvelgiant į tai, ko gali prireikti žaidėjams ir nepridedant nereikalingų skilčių, kuriose lengva pasimesti. Į sistemą gali prisijungti tik nariai, kurie turi jau susikūrę žaidėją serveryje. Prisijungus jūs matysite: savo žaidėjo drabužius(darbinius ir išeiginius), turimą kreditų skaičių, patirtį, algą, pinigus banke ir rankose, gaudomumo lygi ir mašinas(galima turėti 2). Spustelėjus ant transporto informacijos jūs matysite mašinos(-ų) išvaizdą, pavadinimą, degalų tipą. Taip pat, šiame puslapyje galite dalyvauti pakvietimų konkurse, rasti sau tinkamą parašą ir pirkti įvairius dalykus už kreditu(skin, xp, VIP, ginklus ir t.t.).

Serverio informacija:

Serverio svetainė www.SFG.lt

Serverio IP: 77.241.199.137:8888

Redaguota , nario arman
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4044 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai



×
×
  • Sukurti naują...