Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

SF-Play - Tai gal laikas pradėti kažką naujo?


Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki forumo lankytojai, lankytojos, pristatau jums naują serverį - SF-Play, kuris prieš 2 metus (2011-03-09!) pasiekė 119 žaidėjų rekordą ir nulūžo. Paskui pagrindiniams adminams nebuvo noro kūrti, o aš tebuvau Scripterio padėjėjas, todėl serverio pats laikyti nesiruošiau ir teko jį uždaryti. Na po 2 metų nusprendžiau jog SF-Play turi būti atidarytas iš naujo. Turėjau bendramintį žmogų kuris kažkada buvo SF-Play žaidėjas bei norėjo taip pat atkūrti šį serverį, Aišku neesu pawn dievas todėl nuo nulio kurti kažkaip per daug drąstiška tokiam "Scripteriui" kaip aš, todėl prieš porą savaičių pasiėmiau Gamemode "eSamp" Sanfierro, kuriame buvo daugiau broko negu naudos... Iš tiesų kas iš to gamemodo liko tai tik registracija kurią ir taip teko pakeisti kažkiek... Tai supratau jog pasidariau daugiau žalos negu kūrdamas nuo nulio, bet vistiek pagalvojus - jau nepradėsi kurti iš naujo, todėl ir likau prie šio Gamemodo, vakar sukūrėme laikiną web saitą "SF-Play.xe.lt" Na pats forumas nėra tobulas, ar jo domenas nėra tobulas bet pabrėžiu žodžius "Sukūrėme laikiną" tai reiškia jog pats forumas kardinaliai keisis, po neilgo laiko tarpo. Na ką aš čia blevyzgoju geriau tiesiai šviesiai reikia pereit prie serverio...

1. Tai yra ORŲ PROGNOZĖS, taip ši sistema nėra naujas atradimas, bet vistiek, ši sistema yra GameMode iš daugelio sistemų kurių čia tikriausiai nerašysiu.

. Tikrai neblogi MAPP Darbai. Na mapp darbų yra įvairiausių nuo gerų iki šleivų, praeitas mapperis kuris pas mus projekte buvo 3 dienas -.- sugebėjo sumappinti Taksi, Mechanikų bazes stoty, bet mapperis buvo išmestas nes tiesiog buvo nemandagus, užgauliuotojas. Todėl dabar ieškome naujo mapperio.

3. man labiausiai patinkanti sistema - Taksi Sultanai (Y). Tai yra Sultanai su Taksi ženkliuku bei taip pat jie kaip ir kitos taksistų transporto priemonės yra skirtos klientų vežiojimui.

Parašiau tris dalykus kurie tikrai nėra blogi ar labai geri, - Šiaip nenoriu čia daugiau atsiskleidinėt, viską matysite forume, vėliau ir serveryje.

atsiprašau dėl tų spalvų kaitaliojimų, nieko įmantresnio nesugalvojau (šioje temoje)

Na kaipgi aš nepaminėsiu serverio savininkų... Tai jau yra tradicija.

1. David_Cortez - Šis žmogus esu aš, kaip esu minėjąs viršuje esu atsakingas už scriptinimą, serverio modifikaciją ir patį serverį.

2. John_White - Tai yra mūsų laikinas mapperis kadangi dabar nėra to mapperio tikrojo, na šis žmogus yra atsakingas už mūsų skype kontaktinį. Šis žmogus yra tas žmogus kuris prigalvoja įdėjų kurias tenka įgyvendinti man :X.

Na šiaip dar ką čia ir beprirašysi, galima paminėti ir tai, kad serveryje yra ieškomi prižiūrėtojai, direktoriai, moderatoriai ir kitą. Tam bus sukūrtos atrankos.

Taip pat gal būsiu kiek banalus bet pakalbėsiu ir apie darbus.

Darbai dabar yra kuriami ir yra jau sukurti didžioji dalis darbų.

Mūsų serveryje bus padaryta 2 mafijos kurių pavadinimą rinks žaidėjai.

2 Gaujos kurių pavadinimą išsirinks direktorius.

Bus 3 teisėsaugos srytys tai yra SWAT, PD, FBI. na PD ir FBI Bus kaip vienas darbas tik FBI Bus PD paaukštinimas. (Jei bus daugiau žaidėjų bus daugiau ir teisėsaugos sryčių).

Mechanikai - Mechanikai tampys jūsų mašinas, aprūpins degalais ir kitkuo.

Taksi - Taksi nuveš žmones be tr. priemonių ten kur jiems reikia.

Medikai - Medikai jus gydys už pinigus, suteiks pirmąją pagalbą.

Na dar serveryje bus darbų apie kuriuos plačiau sužinosite serveryje - Na kitaip tariant nenoriu visko atskleisti temoje.

TeamSpeak serveris.

Mūsų serveris turės teamspeaką kuris jau yra kuriamas, ir greitu metu pasirodys tik dar galvojama ar bus vardinis ar skaitinis IP Adresas.

Taip pat dar kartą pasikartoju - IEŠKOMAS MAPPERIS - Jei sugebi tokiu būti rašyk į skype psycodead1 arba kexsas2

Tai tiek šį kartą, sėkmės.

  • Teigiamai 2
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4065 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...