Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Yra mano vienas prisistatymas, bet aš jį laikui bėgant ištrinsiu. ;)

Taigi. Vardas : Mykolas. Save vadinu Miku.

Metai: Greit septyniolika

Gimimo Data: 1994-08-08

Ūgio nežinau, veliau atnaujinsiu.

Svorio taipogi nežinau, atnaujinsiu.

Horoskopas : Liūtas.

Žalingi įpročiai, pomėgiai: Įprotis aišku yra gėrimai :) Kaip be jų galima apsieiti gimtadienyje arba tūsiuke? Nerūkau. Nenoriu gadintis savo plaučių :)

Sportas: 6-erius metus lankau Plaukimą( Baseiną ). Bebėjo lankau ir krepšinį. :) Todėl beveik visa savaitė yra užimta.

Apie save: Esu linksmas, draugiškas vaikinas, aišku kartais patinka apsikumsiuoti su kitais :) Neesu noliferis. Seniau, kai būvau jaunesnis, sedėdavau prie kompiuterio ištisas dienas. :) Bet kai pagailo man mano sveikatos, nustojau gadinti gyvenimą ir sumažinau sedėjimo laiką. Turiu panelę ir daug draugų :)

Nežinau, ką daugiau papasakoti apie save. Domina kažkas? Paklauskit, jei būsiu prie pc būtinai atsakysiu. ;)

Svečias

O Liūtukas, aš taip pat :)

Šaunuolis, kad sportuoji, nerūkai. Labai vertinu tokius žmones, nes dabar tokių reta.

Svečias

Nekomentuokit po vieną žodį jei neturit ką pasakyt tai geriau nieko nesakykit.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5547 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...