Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4860 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki taigi šioje temoje skelbiu savo VVP paslaugas jūsų samp serveriui (VVP - Vartotojo Valdymo Panelė)

Taigi galiu sukurti pagal jūsų norus VVP sistemą

• - Administracija
  • - Prisijungimas
  • - Registracija
  • - Apsaugos
  • - Balanso pildymas (Automatinis)
  • - Įvairūs atsiskaitymai už paslaugas (Banku, SMS, Paypal, vpsnet_sms ir t.t.)
  • - Parduotuvė (Mašinų, namų, vip, admin ir t.t.)
  • - Narių sąrašai
  • - Direktorių sąrašai
  • - Adminų sąrašai
  • - Įvairios kitos sistemos

Atsiskaitymas tik bankiniu pavedimu (Visi Lietuvos BANKAI)

Kontaktai:

!!! - Pirmam klientui šiame portale, suteiksiu didelę nuolaidą - !!!

Redaguota , nario MariukasR

Pas mane tokių minčių nėra, kad apgaut žmogų, nes jau senai skambėčiau internete kaip VAGIS! to tikrai man nereikia... Noriu plėst savo klientų ratą, nes iš to galima ir pragyvent ir dar kitiems poreikiams užsidirbt ;)

Joo, ne vagis? Ane? Hah, o kas klientą nupise, ir jam neviska padare? SFStories.LT nupisai pas manę, nors 3kart geriau padaryčiau, tu net nesugėbėjai padaryti SKAITYTI PLAČIAU, ką daugiau sakyt apie tave? Teisiog esi nevykėlis... Jis išmano savo darbą? Yeah, stop joking. Paema iš googlo koki nors kodą, išverčia tekstus ir biški pakoregtuoją, va jo darbas..

Mariukai, peržiūrėjęs SFstories.lt, norėčiau paklausti, ar bent sujungtas tinklapis su MySQL, ar tiesiog parašei tą naujieną pačiame HTML faile?

Tinklapių kodavimo, programavimo darbai, TVS instaliavimas, programavimas C++ kalba. Platesnė informacija nuorodoje!

Susisiekimas skype vidzius12

Taip neradau kodo skaityti plačiau, kaip gaila kad tu klientu neturi, ech matyt tau dar teks daug panolifint iki mano žinių ;))

Ir beje manęs net neprašė padaryti mygtuko skaityti plačiau ^^ Tik pritaikyti dizainą ir su koduoti ;*****************

Hahaha, 1. Nenolifinu. 2. Tavo žinių? Yeaaaaah, google powah pas tave tavo žiniai

3. Turiu klientų ir man užtenką :)

Bei, apie tave Mariukai - tikrai ne malonus žmogelis, bandantis prisiknist prie bet kokio menkniekio :) Reikėtų su visais, kad ir konkurentais, bendraut gražiai, pavyzdžiui - kaip mes su SanCio, jeigu iškyla klausimų, padedam vienas kitam ;)

Tinklapių kodavimo, programavimo darbai, TVS instaliavimas, programavimas C++ kalba. Platesnė informacija nuorodoje!

Susisiekimas skype vidzius12

[9:44:38 AM] (ง'̀-'́)ง: aš tau nepadariau mygtuko skaityti plačiau ?

[9:44:46 AM] (ง'̀-'́)ง: Ar tu jo bent prašei ? :D

[9:44:48 AM] Justas.: neprašiau. :D

Taip, kad lochas gali smukti *Myliu SuperGames.lt*.. O pas patį kokybė kodavimo labai hujova ( čia tau, Sancio ), kadangi atsidarius tavo koduotą webą su OPERA iškraipo belekaip dizainą.

random_number.png

[9:44:38 AM] (ง'̀-'́)ง: aš tau nepadariau mygtuko skaityti plačiau ?

[9:44:46 AM] (ง'̀-'́)ง: Ar tu jo bent prašei ? :D

[9:44:48 AM] Justas.: neprašiau. :D

Taip, kad lochas gali smukti *Myliu SuperGames.lt*.. O pas patį kokybė kodavimo labai hujova ( čia tau, Sancio ), kadangi atsidarius tavo koduotą webą su OPERA iškraipo belekaip dizainą.

Mhm, ir koki dizaina su OPERA esi atidaręs?:D

Mariukai, peržiūrėjęs SFstories.lt, norėčiau paklausti, ar bent sujungtas tinklapis su MySQL, ar tiesiog parašei tą naujieną pačiame HTML faile?

Vidžius, iš pradžių klientas paprašė su koduoti dizainą HTML, po laiko jis paprašė pritaikyti prie VVP, aš pritiakiau prie VVP ir ten visos funkcijos tokios pačios kokios yra rpg-best.lt vvp sistemoje :)

Būtų prašęs naujienų pateikimo ir atvaizdavimo tai būčiau padaręs, bet tiesiog jis pats įsidėjo naujieną ir viskas ;)

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4860 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...