Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki aš esu Bumer_Life t,y šiuo serverio DPKT narys kitaip sakant IV Lygio administratorius, bei Globalūs moderatorius, šį serverį žaidžiu jau gal pusę metų ir niekaip negaliu nustoti kai pirmai atėjau žaidžiau 2mėnėsius, turėjau net 30"000XP , norėjau tapti direktoriumi, užpildžiau į savo laimingajį direktoriaus postą t,y Medikų išbūvau šį direktoriumi 1mėnėsį, nu ne dėlto čia, na žodžiu įdomus serveris, dabar serveris kuriamas nuo 0 , kiekviena dieną po 1 atnaujinimą, ir šie serverio atnaujinimai nustebina žmonės , forumas netoks kaip ant nicku blizgučiai mane jie juokina ":D" na nebūna tokios šaukyklos, šaukykla gan gera t,y Būsenos atnaujinimai.

Kokie paskutiniai atnaujinimai;

1.Padarytas ridos saugojimas.

2.Admin lygiu sistema pabaigta 100 procentų.

Serverio informacija;

Jau žinomas serverio IP: gta-host.lt:2020

Greitu metu eisim testot šį serverį ir manau nustebins serverio mappai bei scriptai.

Serverio savininkai; Vilmux_Drift bei Admin_Bicas

Savininkų skype; robis.ltu, ir vilmantuksx

Serverio tinklapis: http://slrg.tk , o forumas: http://forumas.slrg.tk

Kita informacija:

vyksta atranka į serverio prižiūrėtojus

forume rasite visas kitas informacijas

DPKT:

1. Bumer_Life

2. Rytis_Rpanukas

IV Lygio administratoriai;

1. Bumer_Life

2. Rytis_Rpanukas

Forumo Globalūs moderatoriai;

1. Bumer_Life

Forumo Moderatoriai;

Rytis_Rpanukas

Nedis_Ltx

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4887 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...