Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

(redaguota)

Sveiki , man reiktu kokio nors gm gal kazkas i SAFG 1.1.1 ar belekokio gm, kur butu ideta masinos sitema , su klavisais ( 2,4,6,9 ) ten uzsikure su 2 , bagazine 4 , ir t.t. kazka tokio man reiketu tokio gm , kad galeciau paziuret ir pasimokiti kaika tai jei kas turi prasau imeskit linka , tikrai atsidekosiu :) ir reiketu 0.3x versijos :) as zales tai nelabai dar moku pasikeisti tai prasau padekit zaliam : (

Redaguota , nario webass

KkF4b8F.gif

(redaguota)

Zmogau, jei nori "gero" serverio, susikurk pats savo GM, o ne imk kitu. Jei bandysi sukurti vaikiska serveri paemes kito serverio GM, tai tada i serveri ateis po max 5 zaidejus.

tu nepagauni kad man ten to serverio belenkokio nereike ? ? ? ? man reike kad ir tuscio GM tik kad butu masinu kontrole ten padaryta su 2 uzkure ir t.t skaityk ...... Redaguota , nario webass

KkF4b8F.gif

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...