Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Žiedo Karas nesibaigia - The Lord of the Rings: Conquest


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

EA Games leidėjai neslepia, kad jų vidinė žaidimų kūrėjų studija, Pandemic, jau kuria naują veiksmo/nuotykių žaidimą The Lord of the Rings: Conquest.

Žaidime galėsite žaisti už keturias skirtingas veikėjų klases. Dvi iš jų karių klasės (kardu ginkluotas karys ir durklą slepiantis žvalgas), o kitos dvi – kovoje naudojančios tolimas atakas (magas ir lankininkas). Tiesą pasakius, vykdant įvairias užduotis žaidime, bet kuriuo metu galėsite laisvai pasikeisti vieną veikėją kitu, nes kai kuriais atvejais kuris nors vienas yra pranašesnis už kitus. Kiekvienas veikėjas turi savitą kovos stilių ir skirtingus gabumus. Tačiau dauguma tų misijų reikalaus išguldyti didžiulius pulkus priešų.

The Lord of the Rings: Conquest sudarytas iš dviejų dalių kampanijos, o kiekviena iš jų maždaug iš aštuonių lygių.Pirmoji kampanijos dalis pagrinde atkartos knygose ir filmuose matytą Vakarų Armijos istoriją kartais leidžiant jums įsijausti ir į tokių superherojų kailį, kaip Aragornas, Gendalfas ar Legolasas. Antroji – leis jums pažvelgti į Žiedo Karą iš blogio jėgų, Mordoro, pusės hipotetiniame scenarijuje, kuriame stebuklingasis Žiedas niekada nebuvo sunaikintas.

Internetinis rėžimas taip pat pasiūlys kitus daugeliui žaidėjų skirtus rėžimus, kaip „kova iki mirties“ ar toks keistas rėžimas, kur Žiedo nešėjas Frodas pastatomas prieš kraujo ištroškusius žaidėjus – Žiedo Šmėklas, kurios turi sumedžioti Frodą.

šį žaidima tikimęs sulaukti šių metų pabaigoje :]

the-lord-of-the-rings-pandemic-project-untitled-20080507055803206_640w.jpg

lotr-conquest27605lotrconquest05bmpjpgcopynormal.jpg

šaltinis Pcgames.lt

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 metų...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4388 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...