Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Space Siege jau greitai!


JumpeR`

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek kainuotų jūsų akis? Būsimame veiksmo/vaidmenų žaidime, Space Siege, ji sudaro 10% jūsų žmogiškumo. Gali pasirodyti, kad toks nedidelis organas, kaip akies obuolys, per brangus, bet vis dėlto akys – sielos veidrodis. Įsikūniję į karo inžinieriaus, Seth Walker, kailį, turėsite galimybę visą savo kūną keisti koviniais, kibernetiniais implantais, padėsiančiais kovoje prieš klastingą ateivių rasę, žinomą kaip Kerak.

Savo žmogiškumo pardavimas gali būti vienintelis kelias į žmonijos išgelbėjimą. Kerak susprogdino Žemę, 1000 žmonių suspėjo išsigelbėti, bet užstrigo vieninteliame evakuaciniame kosminiame laive ir spėkit, Kerak irgi ten...

Space Siege turėsite dvi galimybes – tapti „kosminiu Robokopu“ arba išlikti žmogumi. Nuo to priklausys kokius įgūdžius galėsite naudoti. Kai kurie naudingi įgūdžiai reikalaus būti pilnu kiborgu, o kiti, pavyzdžiui, drausmė ir užsidegimas – 100% žmogumi. Žinoma, išlikti visišku žmogumi bus be galo sunku, tačiau jei jums pavyks, žaidimo pabaigoje būsite dosniai apdovanoti.

Dėkui Dievui, greta jūsų visada žengs ištikimas robotas-karys HR-V. Jam nereikės įsakinėti, jis užprogramuotas naikinti visus vabzdiškus ateivius automatiškai. Laive galėsite rasti patobulinimų netik sau, bet ir jūsų pagalbininkui.

Ausyse pastoviai girdėsite laivo komunikacijos vadovės, Ginos, balsą. Pasislėpusi saugiame laivo kampelyje, ji stebės Kerak veiksmus ir nuolat perdavinės informaciją apie jūsų užduotis, ir pagrinde bus žaidimo istorijos vedlė. Ji jums paskelbia netikėtą naujieną – atrastas dar vienas išsigelbėjęs žmonių laivas, Tachibana. Tai gera žinia žmonijai ir daugeliui žaidėjų skirto rėžimo fanams. Tachibana sudaro atskirą kampaniją, kurią vienu metu gali žaisti keturi žaidėjai. Įspėjimas: Tachibanoje nebus HR-V. Erdvėlaivyje yra ir Dr. Desoto, vyriausiasis kibernetikos specialistas, atsakingas už jūsų implantuos. Jis jus „vaišins“ viskuo, kuo įmanoma, tuo tarpu Gina stengsis išlaikyti jus žmogumi. Juk moteris trokštas apkabinti vyrą, o ne šaltą robotą. Žinoma, jums spręsti ar joms norams verta išsipildyti.

Space Siege kuria Gas Powered Games, o leidžia Sega. Nepaisant to, kad žaidimas nepalaikys DirectX 10 grafinės tvarkyklės, vizualiai jis ryškus, spalvingas ir dinamiškas. Space Siege išleidžiamas jau rugpjūčio 22 dieną.

space.grab8--article_image.jpg

sm-1513.gif

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5735 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...