Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

LVG - Lietuvos Virtualusis Gyvenimas || GTA-LVG.LT ||


OlgiEErd

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

4c3e5a5a59b0387683e68e92c14d8ff6815.png

LVG – Lietuvos Virtualusis Gyvenimas

Serverio tinklalapis(Web) : WWW.GTA-LVG.TK.[DomenaS laikinas]

Serverio IP : 82.135.154.151:8057

Serverio skype : pagalba.lvg

Serverio email : [email protected]

Serverio FaceBook profilis : [LVG LVG] - http://www.facebook....g.lvg.7?fref=ts

LVG – tai naujas serveris, kuris yra pasiruošęs jus nustebinti savo GameModu. Naujas GameModas, naujos galimybės tik čia.

Serverio veiksmas turbūt kaip jau nuspėjote vyksta San Ferrio Kaimeliuose.

Apie serverio Administraciją

Kalbant apie administraciją , kiek žinau dauguma žmonių nusivilia atėję į serverį kai pamato , kaip serverio administratoriams nusispjaut ant jų bergždžių maldavimų pagalbos , kaip supažindinti su žaidimo skriptu ir kt.

Mūsų administracija yra renkama nuo tam tikro amžiaus , kad tikrai užtikrinti tą gerą žaidimo malonumą , be to administratoriai renkami pagal daugelį kriterijų tai amžiaus ribojimas tik vienas iš jų.

Apie serverio modifikaciją

Į jį yra idėta daug darbo ir mes stengėmės, kad jum patiktų žaisti mūsų serveryje. Mūsų serveryje yra labai daug įdomių bei nematytų naujovių, sistemų. Pavyzdžiui: Nematyti mapp darbai, gaujų sistemos, darbų sistemos, namų sistemos, degalinės sistemos, admin lygiai, nematyti darbai.

Ir žinoma serveryje yra daug kitų labai įdomių dalykų.

Žvejybos sistema - norint žvejoti reikės nusipirkti meškerę bei masalo, tada nuvykus prie žvejų tilto galėsite ten žvejoti pagauti žuvis jas parduoti.

Įspėjimų sistema - ji veiks šitaip. Direktoriai galės įspėti savo darbuotojus paspaudė ALT ir išrinkus įspęti žaidėja, uždėjus trečią įspėjimą, darbuotojas automatiškai bus išmestas iš darbo.

Patobulinta namų sistema - Po nupirkimo namo jus turėsite galimybė peržiureti visas namo komandos su komanda /nvaldymas. Galima pasigydyt, pdėt žoles ir t.t.

Viešbučiai - Padarytas 1 viešbutis, jis randasi prie banko prie banko. Ir tame viešbutije yra aikštele galima išsisaugoti žaidima ir išsinuomot 1 dienai kambari.

Sutvarkyti bugas - Per daugeli laika mes kurem sistemas ir susidurdavom su daug bugu ir kaškas panašaus į būgus, visi būgai manau sutvarkyti nes idėjom labai daug pastangu kad tu būgu neliktu.

Verslai - Verslai parduodami beveik visur Mašinų turgui, Vairavimo mokykloi ir t.t. Verslus galima nusipirkti už tam tikra kaina, po nupirkimo verslo galima bus atsiimineti savo uždyrbtus pinigus, ir galima aišku verslus parduot.

Restartas, premijos - Serveris bus restartuojamas beveik kas dien nes nežinoma kas gali bebuti be tu restartu. Premijos bus dalinamos pirmas trys dienas po serverio starto (premijos bus kas dien skirtingos).

Vartai - serverije vartai atsidaro su SPACE.

Naikinimas - darbine mašina darbuotojas gales sunaikinti su numpad 8.

Garažai - galima bus nusipirkti garažus už kreditus arba už smulkia kaina 1/mėn.

Mašinų nuoma - mašinu nuoma nėra tokia jau ir paprasta nes kai isedi į mašina tau išmeta lentele kuria reikia perskaityt, kai paspaudi gerai, policijai praneša kad tu išsinuomojej mašina ir tu gali važinet su ja be teisiu.

Visą kitą pamatysite pačiame LVG serverije!

Apie serverio darbus - darbu yra neperdaug ir ne per mažai 10 su dyrektorio pakvietimu ir 9 be dyrektorio pakvietimo.

Apie serverio svetainę:

Svetainę yra tikrai labai dominčia. Pagrindinis dizainas labai efektyviai nupieštas ir daug funkciju sudaro. Forumas yra, bet dabar yra vykdomi forumo darbai, tad jis laikinai nedirbs.

Svetainę saugos apsaugos. Svetainė bus priskirta mokėjimai.lt.

Nenoriu pernelyg daug išsiplėsti, kviečiu visus užsukti ir patirti kažką to ko kitur nerasite.

@ Pagarbiai LVG Administracija@

Redaguota , nario OlgiEErd
  • Teigiamai 1
Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

  • Parašė po 3 savaičių...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4030 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...