Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Su tokiu pavadinimu tavo vietoj nusižudyčiau ir užsirašyčiau ant kaktos, DEBILAS!

Wow. Atsirado LRMG duchas.Man visiškai pochuj ant jūsų nuomonės. Kas man iš jos? Tiesiog parašiau jog ieškau narių, tai ką ? Tiesiog iš žmogaus pirkau domeną , tai aš *Myliu SuperGames.lt* kaltas, kad jis toks? du žodžiai: Shut Up

LasFierro.LT Domenas

parduodamas skype

mantys458

Ir va uz toky elgesy admino kaip tu sneki su zmonemis tikrai nebeiciau y serva, nes parodai savo isprusima. :) valdyk zodzius kalbedamas su zmonemis, realybei taip pasakyk, tik dabar sakai kad cia kietas esi.

Hm. Per supergames pasakyčiau vieną: Čia yra 70 % daunų vaikų, kurie tik kritikuoja, geriau nesūkuria ir varo ant kitų. Tiesiog man pffff ant tokių.

LasFierro.LT Domenas

parduodamas skype

mantys458

St1ger man giliai pohui ant tokių žaidėjų kaip tu ir lasfierro lenkų servo admin'ų, jie parodo kiek išplaukę yra ir lenkiu sekmės jiems Lenkijoj, daugiau žodžių neturiu. Jeigu jau taip tai ką man b l e t pasidaryt SanSantos domeną? :DDDDD

Nu *Myliu SuperGames.lt*, pats prisigavai:DD man sakai tik per kažkokį supistą acme mikrafoną bazarinu, jei tavo bazaras vienas: Suknistas " Lenkas "

LasFierro.LT Domenas

parduodamas skype

mantys458

Viskas aišku. Žmonės lošia dėl pavadinimo, žmonės kritikuoja dėl pavadinimo, o man visiškai pochui ant jūsų to supisto pavadinimo. O ką manot apie tuos "San-Francisko.LT". Ten tai zjbs? Kad jau pagr. adminas turi daug reputacijos, tai anas achujenas achujeną projektą kuria. Nu ką aš žinau, kad -5 tai dabar stumt. Nesuprantu aš jūsų

LasFierro.LT Domenas

parduodamas skype

mantys458

Viskas aišku. Žmonės lošia dėl pavadinimo, žmonės kritikuoja dėl pavadinimo, o man visiškai pochui ant jūsų to supisto pavadinimo. O ką manot apie tuos "San-Francisko.LT". Ten tai zjbs? Kad jau pagr. adminas turi daug reputacijos, tai anas achujenas achujeną projektą kuria. Nu ką aš žinau, kad -5 tai dabar stumt. Nesuprantu aš jūsų

Neberašyk geriau

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4849 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...