Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Kiek duodi laiko, kad veiks? Norėsiu tau parodyt tavo žodžius po to laiko, gal susigėsi :D

Durneliau, aš teisybę sakau kad ilgai neišbūsit. Modifikacija yra kurta RPG styliaus. Lietuvoje kurk tokių serverių ir bus 90% veltui praleistas laikas prie modifikacijos. Kiekvienas projektas gyresi, kad geras bus, bet dažniausiai nestartuoja, arba visiškai parduoda, o geriausia žlūgsta 1 savaitės bėgyje..

[10:34:59] . sako: Sveikas,gal reikia pagalbos su web?

[10:35:17] Tautvis sako: Labas, ne nereikia.

[10:35:30] . sako: Sekmės žlungant ;)

Na slapyvardį pasakyk.

Jis nesivadina jokiu slapyvardžiu, tiesiog Augustas, draugai vadina Augiu, tame tarpe ir aš. Kaip ir sakiau, jis nesidomi forumais, nediskutuoja, nes turi darbą, o jam šis serveris tik padeda tobulint įgūdžius, išmokti naujų įvairių kodų. Jis irgi nėra kažkoks labai geras, nes geru norint būt reikia ne vienų metų, bet kad supranta RPG gamemod'ą tai tikrai.

Durneliau, aš teisybę sakau kad ilgai neišbūsit. Modifikacija yra kurta RPG styliaus. Lietuvoje kurk tokių serverių ir bus 90% veltui praleistas laikas prie modifikacijos. Kiekvienas projektas gyresi, kad geras bus, bet dažniausiai nestartuoja, arba visiškai parduoda, o geriausia žlūgsta 1 savaitės bėgyje..

Priminsiu tau tavo žodžius, bet jei po savaitės dar veiks, durnelis būsi tu, susitarėm?

• Teigiamai 1

Aš nežinau kiek gali gyvuoti, 1 savaitę, mėnėsį, duodu galvą nukirsti. Kiek yra įsikurusių projektų jie kažkaip nelemtai žlūgsta. Tu galvoji čia tau vienam pasiseks? Atsimink lietuvoje RPG nežinia ar bus tarp jų žaidėjų, anglišką modifikaciją sukūrus ir atidarius, tikrai būtų žaidėjų, aišku nelietuvių. Lietuviai yra GRP šalis, kurioje nori būt turtingais. SAkau tavo projektas MAX išbus 1 savaitę, 2 savaitę. Vistiek tu lyksi durneliu, tad net nereikia man čia tartis..

Aš nesuprantu koks tolkas kurti naują modifikacija jeigu šiuo laikiniai vaikai pasiema kokį LTG modą, ir jį paleidžia. Po savaitės žaidžia pas juos iki 40,70 žmonių. Pavyzdžiui tas TGP-life.lt, eilinis šūdas.

• Teigiamai 1

Aš nežinau kiek gali gyvuoti, 1 savaitę, mėnėsį, duodu galvą nukirsti. Kiek yra įsikurusių projektų jie kažkaip nelemtai žlūgsta. Tu galvoji čia tau vienam pasiseks? Atsimink lietuvoje RPG nežinia ar bus tarp jų žaidėjų, anglišką modifikaciją sukūrus ir atidarius, tikrai būtų žaidėjų, aišku nelietuvių. Lietuviai yra GRP šalis, kurioje nori būt turtingais. SAkau tavo projektas MAX išbus 1 savaitę, 2 savaitę. Vistiek tu lyksi durneliu, tad net nereikia man čia tartis..

Visi projektai anksčiau ar vėliau žlunga. Kodėl? Gal todėl, kad žmonės ateina Į protą, suvokia, kad ne žaidimai turi būt galvoj, gal ir man nedaug liko, gal neturėsiu laiko, bet kol turiu noro, tol sieksiu kažko. Geriau išvis nieko nekurt ir tegul 1-3 serveriai veikia Lietuvos? Tame ir esmė, jog kiekvienas sukūręs serverį jį kurią tokį, kokį norėtų matyti, kokiam norėtų žaisti, na žodžiu, nežinau kiek tau metų, bet tikiuos supratai mintį.

Aš nesuprantu koks tolkas kurti naują modifikacija jeigu šiuo laikiniai vaikai pasiema kokį LTG modą, ir jį paleidžia. Po savaitės žaidžia pas juos iki 40,70 žmonių. Pavyzdžiui tas TGP-life.lt, eilinis šūdas.

Tas jų serveris kažkoks čiudnas, vieną dieną matai kaip lošia 50, o kitą 2-3. Aš nelabai suprantu, kaip taip gali būti. :)

Pritariu,nes RPG niekad neįsilaiko ilgai viena tik rpg serveri mačiau tai reallife.lt ten tai normal normal bet šitas projektas žlugs + mapai neša į grp stiliu taipogi labai matytas modas iš visko.

Tai pogi duodu jog 1-2savaičiu bėgyje projektas žlugs kai po starto. :)

STEAM ID: alek0717
76561198155908169.png

Pritariu,nes RPG niekad neįsilaiko ilgai viena tik rpg serveri mačiau tai reallife.lt ten tai normal normal bet šitas projektas žlugs + mapai neša į grp stiliu taipogi labai matytas modas iš visko.

Tai pogi duodu jog 1-2savaičiu bėgyje projektas žlugs kai po starto. :)

Dar būna GRP stiliaus mapai? Prajuokino.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...