Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Vienas projektas gali turėti tik VIENĄ TEMĄ! Už daugiau nei vienos temos turėjimą tokios pačios bus taikoma 1.4. taisyklė.

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Na kaip matau patys iškarto pradedate nervintis... Jokio aš prižiūrėtojo neprašiau... Net web'e nebuvau.

Kaip prašei mano RPG versija: RPG - Role Play Gaming. Tai beveik tas pats kas RP( Role Play ) tik tiek jog čia nėra /me /do /ooc ir kitų komandų kuriomis tu nusakai žaidėjo veiksmus. RPG tipo serveryje serveris pats nusako visus žaidėjo veiksmus, kurių negali atlikti serverio animacijomis...

O dabar apie jūsų serverį. Kur jūs matėt kad pvz. tulpinius būtų aukštos tvoros? Kad jūs sukūrėt Lygių sistemą tai nereiškią jog jūs esat RPG tipo serveris...

• Neigiamai 1

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

:)

(redaguota)

Na kaip matau patys iškarto pradedate nervintis... Jokio aš prižiūrėtojo neprašiau... Net web'e nebuvau.

Kaip prašei mano RPG versija: RPG - Role Play Gaming. Tai beveik tas pats kas RP( Role Play ) tik tiek jog čia nėra /me /do /ooc ir kitų komandų kuriomis tu nusakai žaidėjo veiksmus. RPG tipo serveryje serveris pats nusako visus žaidėjo veiksmus, kurių negali atlikti serverio animacijomis...

O dabar apie jūsų serverį. Kur jūs matėt kad pvz. tulpinius būtų aukštos tvoros? Kad jūs sukūrėt Lygių sistemą tai nereiškią jog jūs esat RPG tipo serveris...

RPG ir GRP skiriasi ne lygiais, sistemomis ar kažkuo, ant RPG gamemodu nera jokių DATA, yra MySQL (dažniausia) duombazė, taip kad pasidomėk prieš rašydamas.

Redaguota , nario Arijus95
  • Teigiamai 1

Bet gerai išgirst ir neigiamą nuomonę, ačiū, viskas ką rašai, ką manai svarbu ir aš tai deduosi į savo galvą, stengiuosi, kad visiems patiktų, bet kartais toki kaip tu tiesiog matosi, jog pavydi, nors kaip jiem tai pasakai atsako - Aha lyg butu ko ir pan. Pirma prieš kritikuojant reikia kažką sukurti savo, geresnio, kai tai parodysi, tada žemai lenksiu prieš tave galvą :)

Kodėl nėra Data? Gal pvz aš kuriu ir nenoriu į modifikacijos failą dėti failų, todėl susikuriu aplanką kuriame darysiu failus tarkim - objektams, 3DTextLabel'ems Pickup'as ir pnš. O MySQL nebūtinai. O negali būti Dini? YINI? Pats matau neturi supratimo... Šiaip RPG nuo GRP ir skiriasi sistemomis... Ten kiekviena sistema surišta su kita sistema. Ir nėra taip kad važinėdamas gauni LT. Ten kiekviename darbe kažką reikia daryti, pvz nuvežti į tam tikrą tašką prekią išlipti iš mašinos ją pristatyti... Vaikai turit po 13 metų ir visiškai jokio supratimo apie RPG ir kalbat nesamones...

• Neigiamai 1

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

Bet gerai išgirst ir neigiamą nuomonę, ačiū, viskas ką rašai, ką manai svarbu ir aš tai deduosi į savo galvą, stengiuosi, kad visiems patiktų, bet kartais toki kaip tu tiesiog matosi, jog pavydi, nors kaip jiem tai pasakai atsako - Aha lyg butu ko ir pan. Pirma prieš kritikuojant reikia kažką sukurti savo, geresnio, kai tai parodysi, tada žemai lenksiu prieš tave galvą :)

Net nežinai ką sukūręs... O pavydėti nematau ko... Turiu sukūręs geresnę RPG tipo modifikaciją. Daugelis kas testavo sakė jog labai gera modifikacija. Greitu metu viską žadu pabaigti ir paleisti serverį... O mano manymu, be Data failų viską rašant į PAWN failą tu tiesiog apkrauni serverį. Jeigu tu toks geras kūrėjas aš truputį tavęs paklausinėsiu. Kas yra masyvas. Tu gi pro pagal tave.

banner9.gif

Paspausk ir užsidirbk.

Net nežinai ką sukūręs... O pavydėti nematau ko... Turiu sukūręs geresnę RPG tipo modifikaciją. Daugelis kas testavo sakė jog labai gera modifikacija. Greitu metu viską žadu pabaigti ir paleisti serverį... O mano manymu, be Data failų viską rašant į PAWN failą tu tiesiog apkrauni serverį. Jeigu tu toks geras kūrėjas aš truputį tavęs paklausinėsiu. Kas yra masyvas. Tu gi pro pagal tave.

Nelaikau savęs PRO ar dar kažkokiu. Laikau save paprastu kūrėju, norinčiu padėti žmonėms turiningai praleisti laiką, skriptu užsiėmu neilgai,. turiu skripterį. Kadangi esu 12-tokas, ir matematika, informatiką pasirinkęs, tai kažkiek gaudausi. Masyvas - skirtas saugotis skirtingas reiksmes viename kintamajame, kitaip sakant kaip kintamūjų lentelė. Nežinau ar aš teisus, bet kiek iš bendro suvokimo, matematikos - informatikos žinių, teigiu taip.

(redaguota)

Dar net metai nepraėją kai tu čia ir save jau senbuviu vadini? Kai metai praeis tada sakyk kad tu čia jau gana ilgai...

Neesmė naujokas, nenaujokas. Prieš sakant reikai rinkti žodžius. Kad ir naujokas būčiau, tai kažką keistų? Svarbu, jog domiuosi ir stengiuosi, o ne tinginiauji, paleidžiu gamemod'ą GRP ir viskas, zjbs servas. Bent tokia mano nuomonė. Kritikuoti visi gali, bet patys padaryti - tikrai ne. :) O kas ilgiau prabuvę manot kažkuo viršesni - nixuja.

Redaguota , nario Arijus95

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4865 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...