Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

2 auto salonai(LV,SF) ir 2 ofisai(LV,SF) + ATSISIUNTIMAS

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

1. foto : nepritaikytos medžiagos, daug kas nedera, taigi prarandą tam tikrą grožį. Jau iš toli bet kas pamatytų, jog yra akį rėžiančių nelygumų..

2. foto: Yra nelygumų, tačiau jau čia kažkas panašiau į savotiškai gerai atliktą darbą.

3: foto: Nelyyyygggūūūūū. Kam tie debesys? Yey cirkas atvažiavo.

4: foto: Mažai kas matosi, o kaip mažai kas matosi, visada būna gražu :|

www.l2archangel.eu Lineage2 interlude chronikos pvp-custom serveris

www.sco-mu.lt Mu-online Season 3 episode 1 serveris

---------------------------------------------------------------------------------------

1. foto : nepritaikytos medžiagos, daug kas nedera, taigi prarandą tam tikrą grožį. Jau iš toli bet kas pamatytų, jog yra akį rėžiančių nelygumų..

2. foto: Yra nelygumų, tačiau jau čia kažkas panašiau į savotiškai gerai atliktą darbą.

3: foto: Nelyyyygggūūūūū. Kam tie debesys? Yey cirkas atvažiavo.

4: foto: Mažai kas matosi, o kaip mažai kas matosi, visada būna gražu :|

Jei būčiau norėjęs kad vertintumėt šiuos labai senus darbus, būčiau taip ir parašęs.Tačiau manau aiškiai parašyta, kad mapai seni ir man jie nereikalingi, tad kokie nelygumai juose jie yra padaryti senai ir man visiškai nusispjaut ant tų mapų,todėl ir trinu lauk.Tad jei kam reikės tie ir parsisiųs, norės ir susitvarkys taip kaip jiems reikia. Komentuokit tada, kai kažkas įdeda darbą vertinimui, o tokias temas palikit, tiems kuriems to reikia.

Sa:mp serveris: www.sabter.lt IP:samp.sabter.lt

Darbai nėra tokie tobuli kokius darai dabar, bet kaip ir pats rašei darbai yra seni, bet tikrai gana gražūs, na nenuostabu, tu visada gražiai mappindavai ir manau mappinsi, šaunuolis, kad daliniesi, kiek mačiau buvai jau ir ankščiau padalines senus savo darbus sa-mp.com svetainėje.

Taip pat norėčiau paklausti 3 nuotraukoje sienos tokios mėlynos, koks jų pavadinimas ar ID? Ar tai tiesiog originalus GTA SA objektas?

Jei būčiau norėjęs kad vertintumėt šiuos labai senus darbus, būčiau taip ir parašęs.Tačiau manau aiškiai parašyta, kad mapai seni ir man jie nereikalingi, tad kokie nelygumai juose jie yra padaryti senai ir man visiškai nusispjaut ant tų mapų,todėl ir trinu lauk.Tad jei kam reikės tie ir parsisiųs, norės ir susitvarkys taip kaip jiems reikia. Komentuokit tada, kai kažkas įdeda darbą vertinimui, o tokias temas palikit, tiems kuriems to reikia.

Aš nieko ir nesakau, tiesiog išreiškiau nuomonę, juk kiek žinau tai nėra draudžiama :song:

www.l2archangel.eu Lineage2 interlude chronikos pvp-custom serveris

www.sco-mu.lt Mu-online Season 3 episode 1 serveris

---------------------------------------------------------------------------------------

Darbai nėra tokie tobuli kokius darai dabar, bet kaip ir pats rašei darbai yra seni, bet tikrai gana gražūs, na nenuostabu, tu visada gražiai mappindavai ir manau mappinsi, šaunuolis, kad daliniesi, kiek mačiau buvai jau ir ankščiau padalines senus savo darbus sa-mp.com svetainėje.

Taip pat norėčiau paklausti 3 nuotraukoje sienos tokios mėlynos, koks jų pavadinimas ar ID? Ar tai tiesiog originalus GTA SA objektas?

Šitie mapai buvo daryti,kai dar nebuvo jokių removie buildings ir t.t. tad mapinta ant pastato,šita siena originali pastato siena.

Pooh: Jūs komentuoti aišku galit, bet ar to reikia? - nemanau, jeigu dėčiau naujus mapus, įdomu būtų sužinoti nuomonę, tačiau dedu labai retai, tai ką naujo esu padaręs. Todėl man tarkim asmeniškai neįdomi nuomonė, apie tai kas buvo prieš tiek laiko :D Tai tik mano nuomonė aišku, būtų mano forumas būtų tam tikros taisyklės, o čia viskas laisvai leidžiama todėl daugelis kelią balaganą - nekalbu apie šią temą,o apskritai.

Sa:mp serveris: www.sabter.lt IP:samp.sabter.lt

• Parašė po 1 mėnesio...

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4437 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...