Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Sveiki, štai šviežiai sumappintas ligoninės interjieras, bandžiau viską atlikti be klaidų ir kuo realiau, na jūs pasakysit kaip man išėjo, atsižvelgiau į kritiką, nedariau lubų tokių pačių kaip grindų, kaip Minato F + sakė, jog su tais stiklais per daug viešai darau, taip pat bandžiau tai sutvarkyti, na nežinau sakykit kas patiko, kas nepatiko, ko per daug, ko per mažai, bandysiu ir toliau atsižvelgti į jūsų kritiką, rašykit ją, man ji tik į naudą...

Ten klipe buvo vieta kai sprite ar kokio tai gėrimo šaldytuvas buvo per daug į sieną įremtas, tai sutvarkiau tai, nes tik filmuodamas pamačiau...

Taip pat daug kas prie slow motion kabinosi, tai kaikuriuos video be jų darysiu :D

(redaguota)

Gerai... dabar sakau, kaip iš tikrųjų yra. Padarei tipo sektorių D- ten viskas yra. t.y. dušai, palatos, kabinos ir kt. Taip ligoninėse juk nėra. stenkis atvaizduoti kažką bent jau to, nes man darbas pasirodė nykus. (pats ištikrųjų nežinau, kaip yra- tačiau aš manau, kad viskas yra suskirstyta- t.y. vienur TIK palatos, kitam sektoriuje kitas.) gaudai esmę? šeip darbas padarytas tvarkingai, klaidų nepastebėjau. 8.

p.s. daugiau tokių durų nedėk :D

Redaguota , nario Minato F+
(redaguota)

Šiaip viskas nays, vėjai švilpia ligoninei per video, langus uždaryt galėjai. Galėjai truputį siauresnius tuos koridorius daryt, nes man jie atrodo per dideli, bei tuštoki, būtų mažesni, būtų čikį viskas. Durų manau neįdėsi medinių į operacines palatas.. Na bet į paprastas palatas, galėjai medines sudėt, bet ne duryse visa esmė. Devyni.

Redaguota , nario pooh

www.l2archangel.eu Lineage2 interlude chronikos pvp-custom serveris

www.sco-mu.lt Mu-online Season 3 episode 1 serveris

---------------------------------------------------------------------------------------

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 4476 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Prisijungti prie diskusijos

Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

Svečias
Atsakyti šioje temoje...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

Galimi tik 75 veidukai.

×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.

• Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

• Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai

• Sukurti naują...