Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

Pirates of Caribean online


jusmil17

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Recommended Posts

Pirates of the Caribbean Online,kartais trumpinamas iki piratai internetu, arba POTCO yra MMORPG ( Multiplayer Online Role Playing Game), sukurta pagal Walt Disney Company, remiantis filmo serija ir pramogų parko atrakcija tuo pačiu pavadinimu. Žaidimas yra antra MMOG sukūrė Disney Online Studios - Los Angeles skyriaus Disney Interactive Media Group ", po Toontown Online (kuri pradėta 2003 m.).

Žaidimas pirmą kartą buvo paskelbtas Walt Disney Company 26 balandžio 2005.Iš pradžių buvo planuojama išleisti 2006 metų vasarą, sutampant su filmo "Karibų jūros piratai spaudai: Dead Man's Chest,tačiau jo numeris buvo nukeltas kelis kartus.žaidimas vyko per du beta testavimo etapų metus ir buvo oficialiai pristatytas spalio 31, 2007.

Žaidimas atsisiųsti nemokamai ir žaisti, nors versija prieinama žaidėjų "Basic Access" turi tik ribotą skaičių ginklų ir įgūdžių, ir aukšto lygio žaidėjo sritys yra ribojamos. Mokėjimų pradinis mokestis $ 4,95 USD ir $ 9,95 USD už kiekvieną papildomą mėnesį (arba diskontuota 6 mėnesių ir 12 mėnesių prenumeratą $ 49,95 ir 79,95 $, atitinkamai), žaidėjai gali gauti "neribota prieiga"

Žaidimas yra oficialiai prieinama žaidėjų JAV, Jungtinė Karalystė (prieiga tik pagrindinis), dalys, Meksikos ir Kanados. Žaidimas veikia Panda3D grafikos varikliu.

Gal daug ir nepasakosiu patys sužinosit aš šį žaidimą pažaidęs tikrai nenusivyliau gal žaidimo grafika ir nėra stulbinanti bet pats žaidimas tikrai suteikia malonumą ir pažaidus pamatysit kad apsimoka pirkti ta menesini mokesi kad galetumetes naudotis neribota priega na jeigu kils klausimų rašykit čia butinai padesiu :)

https://piratesonline.go.com štai tinklapis užsiregistruojat jum atsiunčia žaidimą ir per naršyklę žaidžiate :) aš ten jambalis117 :) sekmės

Nuoroda į komentarą
Dalintis per kitą puslapį

Ši tema yra neaktyvi. Paskutinis pranešimas šioje temoje buvo prieš 5213 dienas (-ų). Patariame sukurti naują temą, o ne rašyti naują pranešimą.

Už neaktyvių temų prikėlimą galite sulaukti įspėjimo ir pranešimo pašalinimo!

Svečias
Ši tema yra užrakinta.
  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...