Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Pasiruoškite nostalgijos bangai: jau šį mėnesį pasirodys „World of Warcraft Classic“

    kesh
    • 805
    • Šaltinis: SuperGames

    Vis dar didžiulio populiarumo sulaukiantis MMORPG žanro žaidimas „World of Warcraft“ tapo tikru hitu, kuomet žaidėjus pasiekė 2004 metais.

    Nuo šio laiko žaidimas nuolat keitėsi bei progresavo, o dabar yra stipriai nutolęs nuo savo pirmtako. Vis tik nostalgijos apimti žaidimo fanai kūrė privačius serverius, kuriuose buvo galima mėgautis senuoju „World of Warcraft“ žaidimu.

    Kompanija „Blizzard“ nusprendė, kad progą sugrįžti į senąjį žaidimo pasaulį turi turėti visi žaidėjai, todėl jau šį mėnesį WOW fanai galės mėgautis nauju žaidimu „World of Warcraft Classic“, kuris leis sugrįžti į tokį „Azerotho“ pasaulį, koks buvo 2006 metais, kuomet pasirodė pirmasis didelis žaidimo atnaujinimas. Tiesa, gali būti, kad ateityje į žaidimą bus pridėti tam tikri elementai, kurie atsirado kiek vėliau, tačiau detalių planų kūrėjai kol kas neatskleidžia.

    Vyresnieji žaidimo fanai turės puikią progą sugrįžti į savo vaikystę, o jaunesni žaidėjai galės pamatyti, nuo ko ir prasidėjo WOW kilimas į šlovę. Žaidime ir vėl rasime daugybę misijų, kurios, pasak kai kurių apžvalgininkų, jau išbandžiusių žaidimą, jaunesniems žaidėjams gali pasirodyti kiek nuobodžios bei pasikartojančios. WOWC žaidime, kaip ir pridera MMORPG žanre, galėsite tobulinti savo veikėją naudodami WOWC gold valiutą ir taip palengvinti savo kelionę per „Azerotho“ pasaulį.

    Nors žaidimas mus pasieks tik šio mėnesio pabaigoje, jo testavimas jau yra prasidėjęs. WOWC sieks sugrąžinti mus į senąjį „World of Warcraft“ pasaulį, tačiau žaidimo apžvalgininkai pastebi ir tam tikrų naujovių, su kuriomis susidurs žaidėjai. Visų pirma, atnaujinta grafika, kuri bus kur kas labiau pritaikyta šių laikų technologijoms. Apžvalgininkai taip pat akcentuoja kovų sistemą, kuri, anot jų, yra daug labiau nugludinta, nei buvo senajame žaidime.

    Nors WOWC bus galima žaisti ir vienam, tačiau kai kurių misijų ar priešų tiesiog neįmanoma įveikti be draugo ar kito žmogaus pagalbos. Būtent tokia buvo senojo WOW esmė, kad žaidėjai komunikuotų ir žaistų šį žaidimą drauge. Be to, kaip ir buvo įprasta senesniuose žaidimuose, taip ir WOWC iš savo žaidėjų reikalaus didžiulės kantrybės ir nemažai laiko, norint įvykdyti tam tikras misijas ar tinkamai pasiruošti kovai su priešais.

    Pradėjus žaidimo testavimą kai kurie žaidėjai ėmė pranešinėti apie žaidime esančias klaidas („bugus“), tačiau, kaip paaiškėjo vėliau, šios klaidos paliktos specialiai tam, kad būtų atkurtas žaidimo autentiškumas, kadangi visos jos žaidime buvo ir 2006 metais.

    Jei tikrai planuojate žaisti WOWC ir norite, kad jūsų herojus turėtų jums priimtiną ir norimą slapyvardį, „Blizzard“ siūlo galimybę juos rezervuotis nuo rugpjūčio 12 dienos. Tiesa, ši privilegija nebus nemokama – norimą slapyvardį galės rezervuotis tie, kurie turės aktyvią žaidimo prenumeratą.

    Deja, tačiau WOWC žaidimas nebus nemokamas. Norintiems sugrįžti į vaikystę ar pirmą kartą atsidurti senajame WOW pasaulyje savo piniginę kiekvieną mėnesį teks paploninti 15 JAV dolerių suma. Žaidimas asmeninius kompiuterius pasiekti turėtų rugpjūčio 27 dieną.

     

    Redaguota , nario kesh

    • Teigiamai 4

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...