Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Geriausios sporto žaidimų franšizės

    SuperGames.lt
    • 880
    • Šaltinis: SuperGames

    Sporto simuliatoriai šiuo metu užima itin svarbią vietą kompiuterinių žaidimų pasaulyje. Milijonai krepšinio, futbolo, ledo ritulio ar kitų sporto šakų fanų kasmet negaili pinigų naujoms žaidimų serijoms tam, kad galėtų bent iš dalies įsikūnyti į savo sporto dievaičių vaidmenį ar tiesiog galėtų vadovauti ir komplektuoti savo mylimą komandą.

    Dalis sporto franšizių skaičiuoja ne pirmą dešimtmetį, tačiau yra ir tokių, kurios neatlaikė laiko išbandymo ir buvo priverstos pasitraukti iš šios industrijos. Akivaizdžiausias pavyzdys – NBA Live serija, kuri neatlaikė 2K konkurencijos ir bent kol kas krepšinio simuliatorių rinkoje vyrauja absoliutus monopolis.

    Šiame tekste pažvelgsime į geriausias ir populiariausias sporto simuliatorių franšizes, kurios dominuoja dabartinėje kompiuterinių žaidimų rinkoje.

    FIFA

    Jei esate futbolo fanas, tikėtina, kad bent kartą gyvenime esate išbandę EA leidžiamą FIFA serijos žaidimą. Nuo 1994 metų gyvuojanti žaidimų serija kasmet plečia savo fanų ratą, o turimos išskirtinės licencijos neleidžia konkurentams pagalvoti apie rimtesnę konkurenciją šioje sferoje.

    Tiesa, pastaruoju metu kompanija „Konami“ atrodė vis tobulinanti savo futbolo simuliatoriu „Pro Evolution Soccer“, tačiau šiais metais patyrė visišką fiasko ir FIFA serija nutolo dar toliau į priekį.

    Tiesa, kaip skelbiama, EA neranda susitarimo su tarptautine futbolo asociacija FIFA dėl licencijos pratęsimo, o žiniasklaidoje pasirodo pranešimų, kad šia situacija gali bandyti pasinaudoti studija 2K.

    Kalbant apie kitas FIFA žaidimo problemas, būtina paminėti papildomą turinį žaidime. Populiariausias FIFA žaidimo režimas neabejotinai yra „Ultimate Team“, kur kiekvienas gali surinkti savo svajonių komandą ir varžytis su kitais žaidėjais internete. Nors teoriškai tai skamba išties įdomiai, praktiškai tai yra tiesiog kazino internete, kadangi žaidėjai perka kortelių pakelius, iš kurių gauna atsitiktinius žaidėjus. Svarbiausia yra tai, kad dažniausiai tam negailima ir realių pinigų.

    NBA 2K

    Jei šio amžiaus pirmajame dešimtemtyje galėjome kalbėti apie konkurenciją krepšinio simuliatorių rinkoje, kur tarpusavye kovojo NBA Live ir 2K serijos, tai maždaug nuo 2008 metų pastaroji ėmė visiškai dominuoti, o galų gale įgavo visišką monopolį.

    Pastaruoju metu 2K serija taip pat susilaukia vis daugiau kritikos dėl menkų žaidimo atnaujinimų kiekvienais metais ir vis dažniau atsirandančių klaidų. Kaip bebūtų, tai vis dar yra geriausias ir vienintelis krepšinio simuliatorius rinkoje, todėl jei esate šios sporto šakos fanas, kito pasirinkimo tiesiog neturite.

    Madden NFL

    Amerikietiškas futbolas Europoje nėra toks populiarus, tačiau patys amerikiečiai dėl jo yra tiesiog išprotėję. Nenuostabu, kad EA kuriamas Madden NFL žaidimas kasmet taip pat patenka tarp vienų laukiamiausių metų žaidimų.

    Įdomu tai, kad Europoje amerikietiškas futbolas taip pat sulaukia vis daugiau dėmesio, o nemaža dalimi prie to prisideda ir Madden NFL serija, kuri supažindina sporto mėgėjus su esminės šios sporto detalėmis.


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...