Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Populiariausi žaidimai mobiliajame telefone

    kesh
    • 191
    • Šaltinis: SuperGames

    Pastaraisiais metais mobilieji žaidimai labai pasikeitė ir tapo dominuojančia jėga pasaulinėje žaidimų pramonėje. Kadangi išmanieji telefonai tampa vis galingesni ir prieinamesni, milijonai vartotojų visame pasaulyje pramogauja naudodamiesi mobiliaisiais įrenginiais. Mobiliųjų žaidimų bendruomenė yra įvairi ir dinamiška – nuo atsitiktinių žaidėjų iki atsidavusių entuziastų. Šiame straipsnyje gilinsimės į nuolat kintantį mobiliųjų žaidimų kraštovaizdį, tyrinėdami populiariausius žaidimus, kurie patraukė viso pasaulio žaidėjų dėmesį ir širdis.

    League of Legends: Wild Rift

    Mobiliojo e. sporto srityje League of Legends: Wild Rift užėmė svarbią nišą. Riot Games sukurtas Wild Rift į mobiliuosius įrenginius perkelia pamėgtą MOBA žaidimą League of Legends. Dėl supaprastinto valdymo ir trumpesnės rungtynių trukmės Wild Rift pritaikyta žaidėjams, kurie žaidžia keliaudami, tačiau nesumažina strateginio gilumo, dėl kurio jos kompiuterinis atitikmuo tapo pasauliniu fenomenu. Plius E. sportas ir lažybos gyvai suvaidino svarbų vaidmenį didinant League of Legends: Wild Rift populiarumą. Atsirado turnyrų ir varžybų lygų, pritraukiančių aukščiausio lygio žaidėjus ir entuziastingus žiūrovus.

    Wild Rift mobiliojo esporto scena toliau auga, o komandos varžosi regioniniuose ir tarptautiniuose etapuose.

    Clash of Clans

    Clash of Clans yra vienas iš neblėstančių mobiliųjų žaidimų arenos milžinų. Šis Supercell sukurtas strateginis žaidimas nuo pat išleidimo 2012 m. nuolat užima pirmąsias vietas reitinguose. Žaidime Clash of Clans derinami išteklių valdymo, bazių kūrimo ir realaus laiko strategijos elementai, todėl žaidėjai gali dalyvauti epiniuose mūšiuose su kitais žaidėjais internete. Įtraukiantis daugelio žaidėjų režimas ir reguliarūs atnaujinimai palaiko aktyvią ir lojalią bendruomenę, todėl šis žaidimas tapo pagrindiniu mobiliųjų žaidimų pasaulyje.

    PUBG Mobile

    PlayerUnknown's Battlegrounds, geriau žinomas kaip PUBG, sukėlė revoliuciją „Battle Royale“ žanre ir perkėlė jį į mobiliąją platformą, išleisdamas PUBG Mobile. Korporacijos PUBG Corporation sukurtame žaidime 100 žaidėjų patenka į atokią salą, kurioje vyksta paskutinio išlikusio žaidėjo kautynės. Dėl realistiškos grafikos, įtraukiančio žaidimo ir nuolatinių atnaujinimų, kuriuose pristatomos naujos funkcijos, PUBG Mobile tapo pasauline sensacija, pritraukiančia milijonus žaidėjų, kurie savo mobiliuosiuose įrenginiuose siekia išgyvenimo ir pergalės azarto.

    Among Us

    2020 m. žaidimas Among Us tapo netikėtu hitu, sulaukusiu didžiulio populiarumo tarp mobiliųjų žaidėjų ir ne tik. Šiame daugelio žaidėjų vakarėlių žaidime, kurį sukūrė InnerSloth, žaidėjams tenka dirbti kartu kosminiame laive ir kartu bandyti atpažinti tarp jų esančius sukčius. Žaidimo populiarumas peržengė amžiaus grupių ribas, todėl jis tapo pagrindiniu žaidimu tiek laisvalaikio, tiek konkurencinių žaidimų ratuose.

    Genshin Impact

    Aukštos kokybės nemokamų mobiliųjų žaidimų populiarėjimo pavyzdys – Genshin Impact. Šį veiksmo vaidmenų žaidimą sukūrė miHoYo, jis pasižymi nuostabiais vaizdais, plačiu atviru pasauliu ir įtraukiančiu siužetu. Genshin Impact lyginamas su populiariais konsoliniais ir asmeninių kompiuterių žaidimais, o tai rodo didėjančias mobiliųjų žaidimų platformų galimybes. Jo vadinama „gacha“ sistema, skirta veikėjams įsigyti, ir reguliarūs turinio atnaujinimai nuolat įtraukia žaidėjus ir prisideda prie to, kad šis žaidimas yra vienas iš labiausiai aptarinėjamų mobiliųjų žaidimų.

    Candy Crush Saga

    Klasikinis mobiliųjų žaidimų žaidimas Candy Crush Saga išliko populiarus nuo pat savo pasirodymo 2012 m. Šio King sukurto „match-three“ galvosūkių žaidimo principas paprastas – sujunkite tos pačios spalvos saldainius, kad įveiktumėte lygius ir pereitumėte per saldainiais padengtą pasaulį.

    Fortnite

    Kompanija Epic Games savo itin sėkmingą „Battle Royale“ žaidimą Fortnite perkėlė į mobiliuosius įrenginius ir taip dar labiau išplėtė didžiulę žaidėjų bazę. Mobiliojoje versijoje išliko tas pats greitas žaidimo tempas, statymo mechanika ir nuolat besikeičiantys žaidimo įvykiai, kurie lėmė Fortnite sėkmę. Galimybė žaisti įvairiomis platformomis tarp mobiliųjų ir kitų žaidimų įrenginių sustiprino Fortnite pozicijas mobiliųjų žaidimų kraštovaizdyje, pritraukdama įvairią žaidėjų demografiją.

    Pokemon GO

    2016 m. pasaulį apskriejo žaidimas Pokemon GO, kuriame papildytosios realybės (AR) technologija buvo sujungta su mėgstama pokemonų frančize. Šis Niantic sukurtas mobilusis žaidimas skatina žaidėjus tyrinėti realųjį pasaulį ir ieškoti bei gaudyti pokemonus. Dėl socialinių ir lauko elementų Pokemon GO tapo kultūriniu reiškiniu, skatinančiu žaidėjų bendruomeniškumo jausmą. Reguliarūs atnaujinimai, specialūs renginiai ir bendradarbiavimas su kitomis frančizėmis išlaikė žaidimą šviežią ir aktualų.

    Roblox

    Roblox, trinantis riboms tarp žaidimų ir jo kūrimo, tapo reiškiniu tarp jaunesnės auditorijos. Ši platforma, sukurta Roblox Corporation, leidžia naudotojams kurti ir žaisti kitų sukurtus žaidimus. Turėdama daugybę naudotojų sukurto turinio – nuo paprastų kliūčių ruožų iki sudėtingų virtualių pasaulių – Roblox siūlo unikalią ir įtraukiančią žaidimų patirtį. Dėl socialinių funkcijų ir galimybės užsidirbti iš kūrinių ji tapo kūrybiškumo ir bendradarbiavimo centru.

    Call of Duty: Mobile

    Call of Duty: Mobile – tai kultinės Call of Duty frančizės žaidimas mobiliesiems įrenginiams, siūlantis į konsolę panašią žaidimų patirtį. Šioje pirmojo asmens šaudyklėje, kurią sukūrė TiMi Studios, Tencent Games dukterinė įmonė, siūlomi įvairūs žaidimo režimai, įskaitant populiarųjį „Battle Royale“ režimą. Žaidimo grafika, valdymas, klasikinių Call of Duty žemėlapių ir ginklų įtraukimas sulaukė tiek paprastų, tiek užkietėjusių žaidėjų pagyrų, o tai prisidėjo prie didelio žaidimo populiarumo.

    8 Ball Pool

    Miniclip žaidime 8 Ball Pool klasikinis biliardo žaidimas perkeliamas į mobiliąją platformą ir siūlomas paprastas, bet įtraukiantis daugelio žaidėjų žaidimas. Žaidėjai gali varžytis su draugais ar nepažįstamaisiais realiuoju laiku, demonstruodami savo įgūdžius virtualioje biliardo salėje. Dėl intuityvaus valdymo, tikroviškos fizikos ir progreso sistemos, leidžiančios žaidėjams uždirbti monetas ir tobulinti lazdas, 8 Ball Pool tapo pagrindiniu žaidimu tiems, kurie ieško konkurencingų ir linksmų žaidimų savo mobiliuosiuose įrenginiuose.

    Subway Surfers

    Kiloo ir SYBO Games sukurtas žaidimas Subway Surfers yra nesibaigiančių bėgimo žaidimų mobiliuosiuose įrenginiuose patrauklumo pavyzdys. Dėl paprasto valdymo perbraukiant, ryškios grafikos ir nesibaigiančių iššūkių Subway Surfers subūrė didžiulę žaidėjų bazę, kurią sudaro ir vaikai, ir suaugusieji.

    Žaidimo ilgaamžiškumą ir nuolatinį populiarumą lėmė nuolatiniai atnaujinimai, pristatantys naujas vietas ir veikėjus. Subway Surfers rodo, kaip paprastas, bet įtraukiantis žaidimas gali pasiekti, kad mobilusis žaidimas susilauktų plataus auditorijos susidomėjimo.

    Hearthstone

    Blizzard Entertainment žaidimas Hearthstone sukėlė revoliuciją mobiliųjų kortų žaidimų žanre, perkeldamas Warcraft pasaulį į žaidėjų rankas. Sujungęs strategiją, kaladės formavimą ir gyvybingą fantazijų pasaulį, Hearthstone tapo pagrindiniu kolekcinių kortų žaidimų gerbėjų žaidimu. Jo prieinamumas mobiliuosiuose įrenginiuose leido žaidėjams įsitraukti į greitas rungtynes, eksperimentuoti su įvairiomis kaladėmis ir dalyvauti konkurenciniame žaidime. Reguliarūs papildymai ir atnaujinimai išlaikė žaidimą šviežią, užtikrindami, kad Hearthstone ir toliau išliktų populiariausiu žaidimu tiems, kurie ieško skaitmeninių kortų žaidimų savo mobiliuosiuose telefonuose.

    Brawl Stars

    Supercell, kūrėjas, sukūręs Clash of Clans, ir vėl pataikė į aukso viduriuką su Brawl Stars. Šis komandinis daugelio žaidėjų žaidimas sujungia šaudyklės ir MOBA elementus, todėl žaidėjai gali rinktis iš įvairių veikėjų, kurių kiekvienas turi unikalių gebėjimų. Nesvarbu, ar dalyvautumėte greitose 3 prieš 3, ar „Battle Royale“ režime, Brawl Stars užtikrina puikias ir jaudinančias rungtynes, todėl šis žaidimas tapo mobiliųjų žaidėjų hitu.

    Geometry Dash

    RobTop sukurta Geometry Dash užkariavo mobiliųjų žaidėjų širdis savo ritmingu žaidimu ir minimalistiniu dizainu. Žaidėjai keliauja per daugybę sudėtingų lygių su kliūtimis, sinchronizuojamų su puikiu garso takeliu. Žaidimo paprastumas ir aukštas sudėtingumo lygis sukuria patrauklią patirtį, kuri prikausto žaidėjus, nes jie stengiasi įveikti kiekvieną kliūtį. Geometry Dash yra įrodymas, kaip mobiliuosiuose žaidimuose galima sujungti muziką, vaizdus ir žaidimo procesą į vientisą ir įtraukiantį paketą.

    • Teigiamai 2

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Svečias
    Ši naujiena yra užrakinta.

  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...