Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • Ką žaisime 2022-aisiais?

    SuperGames.lt
    • 691
    • Šaltinis: SuperGames

    Ką žaisime 2022-aisiais?

    Pasaulyje siaučiant pandemijai, vis daugiau laiko praleidžiame namuose. Viena populiariausių ir labiausiai įtraukiančių pramogų formų namuose – tai išmanieji telefonai bei kompiuterių ekranai.

    Virtualiame pasaulyje turime galimybę užmegzti ryšį su naujais žmonėmis bei patirti taip išsiilgtą tiesioginės komunikacijos jausmą. Kita vertus, stipriausiai namuose daug laiko praleidžiančius žmones traukia kompiuteriniai žaidimai.

    Išaugęs poreikis virtualioms pramogoms sukėlė didelį postūmį kompiuterinių žaidimų rinkoje. Jiems - tai auksinis amžius, nes poreikis kompiuterinėms pramogoms šiomis dienomis didesnis nei bet kada anksčiau. Būtent todėl šiandien norime pasidalinti įžvalgomis bei spėjimais, kokius kompiuterinius žaidimus žaisime 2022 metais. 

    Horizon Forbidden West

    “Horizon Forbidden West” – tai dar 2017 metais pasirodžiusio žaidimo “Horizon Zero Dawn” tęsinys. Žaidimo kūrėjai “Guerrilla Games” ir “Sony Interactive Entertainment” žada, kad žaidimas dienos šviesą turėtų išvysti 2022 metų vasario 18 dieną.

    Žaidimą išbandyti galės tie, kurie naudojasi PlayStation konsolėmis ar planuoja vieną jų įsigyti artimiausiu metu. “Horizon Forbidden West” patiks tiems, kurie mėgsta RPG tipo žaidimus.

    Pagrindinė žaidimo veikėja – moteris karė vardu Aloy, ieškanti atsakymo į klausimą, kodėl jos gimtieji namai pavirto post-apokaliptiniu pasauliu.

    Pokémon Legends: Arceus

    Šio žaidimo pasirodymas planuojamas jau sausio mėnesio pabaigoje, tiksliau - sausio 28 dieną ir jo su nekantrumu laukia dauguma Pokémon fanų. 

    Jei prieš keletą metų buvo galima drąsiai tvirtinti, kad pokemonai buvo seniai užmiršti ir pasiliko devyniasdešimtuosiuose, po “Pokémon Go” atgimimo šis animacinis filmas vėl smarkiai išpopuliarėjo.

    “Pokémon Legends: Arceus” – žaidimas, skirtas Nintendo Switch konsolių savininkams. Ši naujiena patiks tiems, kurie mėgsta atviro pasaulio timo žaidimus. Žaidimas taip pat turėtų sudominti Pokémon Go mėgėjus, kadangi jame žadama pridėti tam tikrų elementų iš populiariosios žaidimo versijos.

    Virtualūs lošimai

    Tiems, kurie mėgsta azartinius žaidimus, tačiau negali apsilankyti tam skirtose vietose dėl pandemijos apribojimų ar siekdami gyventi saugiau ir išvengti nebūtinų kontaktų, pasaulinės pandemijos laikai taip pat pasirodė esą negailestingi.

    Kita vertus, gyvename moderniame ir greitai besivystančiame pasaulyje, kur anksčiau ar vėliau daugumą savo pomėgių galime perkelti į internetinę erdvę. Tiems iš jūsų, kuriems losimai yra vienas iš mėgiamų hobių, yra daugybė galimybių tą padaryti internete.

    Jei turite prieigą prie interneto, galite dalyvauti statymuose dėl futbolo rungtynių, pokerio turnyruose ar apsilankyti virtualiuose lošimo namuose.

    Legend of Zelda: Breath of the Wild tęsinys

    Apie žaidimą Legend of Zelda ko gero esame daugiau ar mažiau girdėjęs kiekvienas. Šį žaidimą galės išbandyti kiekvienas, turintis Nintendo Switch konsolę. 

    Sprendžiant iš reklaminio klipo, kurį išleido Nintendo, šis naujas žaidimo Legend of Zelda: Breath of the Wild tęsinys, kol kas neturintis oficialaus pavadino, bus tikrai vertas dėmesio dėl įspūdingų grafinių elementų.

    Reklaminiame klipe galite išvysti liepsnų apsuptą ir ore sklandančią tvirtovę, kylančią į dangų ir atrodančią įspūdingai. Apie patį žaidimą kol kas žinoma mažai, tačiau remiantis reklaminiais klipais ir kita reklamine vizualine medžiaga, panašu, kad tai bus dėmesio vertas šedevras. 

    Dune: Spice Wars

    Kitaip nei dauguma naujų žaidimų, pasirodysiančių šiemet, “Dune: Spice Wars” nėra pritaikytas nei vienai iš populiariųjų konsolių, tad norintiems jį išmėginti, pakaks stacionaraus ar nešiojamo kompiuterio su MS Windows operacine sistema. Žaidimą galėsite rasti bei įsigyti Steam žaidimų platformoje.

    Žaidimo kūrėjai “Shiro Games” žada paleisti žaidimą į prekybą 2022 metais, tačiau tiksli data nėra numatoma. Kita vertus, ištikimiausi žaidimo fanai jau laukia pasirodant ir kito žaidimo tęsinio, pavadinimu Denis Villeneuve’s Dune: Part Two. 

    “Dune: Spice Wars knuckles” nukels jus į modernią Dune visatą, kurioje turėsite galimybę lyderiauti savo frakcijai bei kovoti dėl įtakos ir kontrolės Arrakis planetoje. Šio žaidimo ypač laukia mokslinės fantastikos žanro mėgėjai.

    Stray

    Tiem iš jūsų, kurie mėgsta “cyberpunk” stiliaus žaidimus, turėtų itin patikti naujasis žaidimas “Stray”, skirtas tiek PlayStation konsolėms, tiek MS Windows kompiuteriams. Žaidimas turėtų patraukti ir mistikos, detektyvinių žaidimų mėgėjus.

    Stray yra trečio asmens valdymo žaidimas, kuriame turėsite galimybę įsikūnyti į laukinio katino personažą, kurio vienintelis draugas – jo palydovas skraidantis dronas.

    Grafiniai sprendimai šiame kompiuteriniame žaidime puikiai atspindi “cyberpunk” stiliaus dvasią: valdydami katino personažą, keliausite po neoninėmis šviesomis nušviestą miestą, stengdamiesi išvengti robotų bei kitų pavojingų sutvėrimų. 

    Babylon’s Fall

    “Babylon’s Fall” žaidimas turėtų pasirodyti jau pavasario pradžioje, Kovo 3 dieną, bent jau taip žada žaidimo kūrėjai “PlatinumGames”. Žaidimas pritaikytas tiek PlayStation konsolėms, tiek MS Windows operacinę sistemą turintiems kompiuteriams.

    Žaidimas pasakoja istoriją apie tai, kaip grupė superherojų, turinčių ypatingų galių, bando sustabdyti į jų pasaulį įsibrovusią svetimą jėgą.  

    Spėjama, kad šis žaidimas turėtų susilaukti ypatingo fantastikos bei ARPG tipo mėgėjų dėmesio. Žaidimo kūrėjai žada, kad tai bus puikus kovinės mechanikos bei fantastikos derinys.

    Gotham Knights

    Žaidimas “Gotham Knights” turėtų patikti daugumai DC komiksų gerbėjų, kadangi šiame veiksmo vaidmenų žaidime pasakojama apie tai, kaip Gotham mieste, kuriame nebėra Batman’o, nebėra ir ramybės. Tačiau gelbėti miesto imasi herojai Nightwing, Batgirl, Robin ir Red Hood.

    Šis kompiuterinis žaidimas, kurį šiemet planuoja išleisti “WB Games Montréal”, bus pritaikomas itin plačiam spektrui konsolių, taip pat ir MS Windows operacinės sistemos savininkams: PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, PC.


    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments

    Šiuo metu komentarų nėra.



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...