Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

  • 4 Įdomios Savaitgalio Skrydžio Kryptys

    kesh
    • 398
    • Šaltinis: SuperGames

    Jei norite savo laiką praleisti neįprastai ir atrasti gražiausias vietas Europoje, tai yra teisingas kelias. Šiame straipsnyje pristatysime jums net 4 potencialias skrydžių kryptis, kurios puikiai tinka savaitgalio (2-4 dienų) kelionei!

    Gdanskas – Baltijos Paplūdimų Grožis

    Gdanskas, Lenkijos miestas šalia Baltijos jūros, yra puikus pasirinkimas savaitgalio kelionei. Tai miestas, kuriame gausu istorinių lankytinų vietų ir nuostabių paplūdimių. Vilnius - Gdanskas skrydis suteiks jums galimybę greitai pasiekti šį grožį.

    Gdansko senamiestis - tai puikus pasivaikščiojimo objektas su senovinėmis architektūrinėmis detalemis ir jūrų uostu, kuriame galėsite ragauti šviežią jūros maistą. Netoli miesto yra ir kitos lankytinos vietos, tokių kaip Sopot su žymiais Baltijos jūros kurortais. Gdanskas tikrai nusipelno dėmesio savaitgalio kelionei.

    Amsterdamas – Atvykus Jausitės Kaip Nekeliantis

    Nyderlandų sostinė Amsterdamas žavi ne tik tiesiogiai, bet ir per nuotraukas. Šis miestas, įsikūręs tarp kanalų, turi beveik magišką patrauklumą. Gaukite pasižvalgyti senamiesčio gatvėmis, lankytinos vietos yra kupinos istorijos. Nors mieste yra ir daug modernios kultūros, įspūdingiausios vietos yra tos, kurios slepia istorinę praeitį.

    Lankydami Amsterdame būtinai susipažinkite su vietiniu sūrio gamybos procesu, apsilankykite Rijksmuseum ir pereikite per žydų kvartalą - senovinę dalį miesto, nuo kurio atsiveria kvapą gniaužianti panorama. Smagu tai, kad Amsterdamą supa nuostabi gamta.

    Paryžius – Kai Norisi Romantikos

    Prancūzijos sostinė Paryžius yra tikras romantiškumo ir grožio šaltinis. Gražios gatvės, kultūriniai paminklai ir puikūs restoranai yra nepriklausomai prieinami. Paryžius siūlo nepamirštamas savaitgalio kelionės galimybes tiems, kurie ieško puikaus derinio tarp kultūros, mados ir pramogų.

    Pusryčiai pas mus, obuolių pyragas pertraukiant, ir viena diena skirta pasivaikščiojimui po Senosios miesto dalį. Paryžius taip pat garsus dėl savo išskirtinės virtuvės, tad pasirinkite vieną iš jaukių kavinių ir pamėginkite vieną iš geriausių pasaulyje keptų brioselių.

    Stokholmas – Švedijos Širdis

    Švedijos sostinė Stokholmas tikrai nusipelno dėmesio. Tai miestas, kuriame beveik kiekvienas kampelis atrodo it kažkas iš pasakos. Stokholmas yra išsidėstęs salų archipele, siūlo galimybę atrasti kažką ypatingo.

    Karališkosios Drotningholmo pilys ir senovinės gamtos rezervatai yra labiausiai pastebimos lankytinos vietos. Stokholme taip pat galite išbandyti vietinės virtuvės patiekalus, keliaukite kanalais ir apsilankykite Gamla Stan - senosios miesto dalis, kurioje atsiveria nuostabios panoramos.

    Išleiskite įdomią savaitgalio kelionę, patirkite įkvepiančius nuotykius ir sukurkite nepakartojamas prisiminimas apie šiuos nuostabius kelionių tikslus.

     

    • Neigiamai 1

    Narių atsiliepimai

    Recommended Comments



    Prisijungti prie diskusijos

    Palikti atsakymą galite iš karto, o užsiregistruoti vėliau. Jeigu jau turite paskyrą mūsų forume, Prisijunkite.

    Svečias
    Parašyti komentarą...

    ×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą.   Pašalinti teksto formatavimą

      Galimi tik 75 veidukai.

    ×   Nuoroda buvo automatiškai įterpta.   Įterpti nuorodą paprastai

    ×   Jūsų ankstesnis pranešimas buvo atkurtas.   Išvalyti redaktorių

    ×   Jūs negalite įkelti nuotraukas tiesiogiai.Įkelkite arba įdėkite nuotraukas iš URL.


  • Šiame puslapyje naršo:   0 nariai

    • Nėra registruotų narių peržiūrinčių šį forumą.

Skelbimai


×
×
  • Sukurti naują...