Peršokti į turinį
  • ŽAIDIMAI
  • , ŽAIDIMAI
  • ŽAIDIMAI

b0ss

Narys
  • Pranešimų skaičius

    394
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

Apie b0ss

Profilio informacija

  • Steam ID
    I_EAT_ASS

Paskutiniai lankytojai

1292 profilio peržiūros

b0ss pasiekimai

Dažnas dalyvis (-ė)

Dažnas dalyvis (-ė) (4/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

124

Reputacijos taškai

  1. Kas per retardas turėtum būti, jog pamanytum jog tai reklama? http://i.imgur.com/CNCmywK.png

    1. Ankstesni komentarai  32 daugiau
    2. MysteriousPurpose

      MysteriousPurpose

      Kol kas nei vienam iš mūsų taisyklių ant šios lentos nekilo mintis pridėti. Nebent tenai bus keliama informacija ne pagal paskirtį.

    3. Str33t

      Str33t

      Tame ir esmė, kad kol kas :D Šiaip tai jau atsibodo ginčytis ir čia kažką įrodinėt, tai gal ta proga ir pabaikim šią diskusija? :)

    4. MysteriousPurpose

      MysteriousPurpose

      Aš maniau jog jau baigėm ir pradėjom naują apie idėjas :/

    5. Str33t

      Str33t

      Na taip tiesa, bet vienaip ar kitaip visą šią diskusiją manau galim baigti, nebent dar nori apie tai pakalbėti, bet realiai, tai kalbant apie idėjas, nelabai turiu ką pasiūlyti.

  2. b0ss

    AuthMe Reloaded permission pagalba

    Geriau kai žmogus sako tiesą, nei durnius galvoja jog jo poelgiai protingi. Jei nori kažką rimtesnio nuveikt prie kompiuterio, tai išmokit "googlint", kol to nepadarysit - visų akyse būsit nevykėliai.
  3. b0ss

    Dėl SSD įdėjimo

    Ten daviau tik kaip pavyzdį, žinoma yra, eik susirask...
  4. b0ss

    Dėl SSD įdėjimo

    Gali papigiai nusipirkt adapterį iš PCI-E maitinimo į SATA maitinimą, arba spliterį iš vieno SATA į du. Anksčiau pats spliterį naudojau, tai neturėjau problemų. https://www.amazon.com/StarTech-com-PYO2SATA-Power-Splitter-Adapter/dp/B002N2EHVQ
  5. b0ss

    Kokia temos tema?

    Na mano komentaras buvo lygiai toks pat pilnas, turiningas bei reikšmingas kaip ir ŠIS, tai tik išreikšta mano nuomonė, tad kokios problemos? Tai pat, aš manau jog "trolinimas" gali būti lygiai taip pat prasmingas ir turiningas, ypač turint galvoje jog tai pilnai neapibrėžta sąvoka. Visa ši tema tik vienas didelis trolinukas . Nelabai suprantu kokius čia "prisipažinimus" tu išsigalvoji. Kitas dalykas - jau pradedam kitų aspektų prie kurių būtų galima prikibt ieškot? Esmė tame jog aš gavau įspėjimą už neegzistuojančią taisyklę, tai buvo akivaizdi ir netaktiška moderatoriaus klaida, kurią metas ištaisyti.
  6. b0ss

    Kokia temos tema?

    Na jei tu Augustinas, tai jei neklystu tu mėgsti modifikuoti varlių smegenis ir siųsti jas į kosmosą kariauti su plunksnasnapiais lerviniais driežais. Ne nu, realiai, ką tu tuo komentaru nori pasakyti? Ką tai turi bendro su šia tema? Noriu ir "trolinu", kažkas nepatinka? To taisyklės nedraudžia ir tai daro pusė forumo (na arba kai kurie realiai smarkiai atsilikę, sunku pasakyt). Už komentavimą ne į temą turėtum gauti įspėjimą. Įvardinkit pagaliau tikslią taisyklę kurią aš pažeidžiau, arba pasiimkit tą savo įspėjimą... Įdomus faktas: Atsižvelgiant į reputacijos sistemą, žmonės mano "trolinimą" laiko vertingu turiniu.
  7. b0ss

    Kokia temos tema?

    Nėra absoliučiai jokio skirtumo ką aš darau, tol, kol mano veiksmai nepažeidžia taisyklių. O tokie abstraktūs dalykai, kaip turinio reikšmė, apskritai neturėtų būti vertinami įspėjimais. Man irgi daugelis dalykų šiame forume atrodo visiškai beprasmiškai, kodėl gi nenubaudus žmonių kurie už juos atsakingi? Šis komentaras irgi nėra tikslus, reiktų jo autorių nubausti.
  8. b0ss

    Kokia temos tema?

    Na, visa tai ką pažymėjau žaliai galima atlikti be modifikacijų, tai sakyčiau pretty close. Minecraft žaidėjų neįspraudžia į tam tikrus rėmus, taigi, jei nori - kariauni. Kai žaidimą įvertini tik iš kelių žvilgsnių į jį, daug apie jį gali nežinoti Kitas dalykas, tai jo, tarkim jūsų žodžiais - aš "išsijuokiau", na ir kas? Nuo kada tai draudžia taisyklės? Kas čia apskritai blogo? Gal dabar eikit ir sudėkit įspėjimus visiem, kurie kada suskėlė kokį "prikolą" ar iš ko nors pasišaipė. Skamba truputį nelogiškai, ane? Visai kaip mano įspėjimas. Tai gal pagaliau kas nors galėtų atskleisti paslaptį, už ką BŪTENT aš jį gavau? Eikit bent jau taisyklę aprašykit, jog negalima offtopic, tada bent jau įspėjimas bus skirtas už egzistuojančią taisyklę, kurios aš vis vien nepažeidžiau...
  9. b0ss

    MAFIA 3 - E3 DEMO MISIJA

    Žaidimo Mafia pagrindinė idėja buvo žaisti už mafia, tuo jis ir pritraukė tiek daug gerbėjų, o čia - visiška priešingybė. Taipogi ir visas gameplay videkas gan smarkiai sumažino hype. Jie tik demonstruoja savo awesome grafikas ir combat naujoves, tačiau tai, kas tikrai rūpi - istorija, atrodo ganėtinai prasta - pagrindinė esmė šaudyt ir gaudyt visus, kol tapsi miesto bosu... IR TU NET NE MAFIJOJE. Kažkaip tikėjausi daug daugiau.
  10. b0ss

    [Pagalbos] Jobs pluginas

    O tai visus configus išextraktina normaliai? Ir juose yra sukurti darbai? Serveris jokių errorų nemėto?
  11. b0ss

    [Pagalbos] Jobs pluginas

    Greičiausiai konfigūracijoje nėra sukurtų darbų ir tiek. Gal kai paleidai serverį, pluginas pacrashino ir neįrašė default configų?
  12. b0ss

    Kokia temos tema?

    1. Temoje klausė koks tai žaidimas ir aš išsakiau savo nuomonę, juk būtent tam ir skirti forumai, na bent jau aš taip maniau... 2. Apibūdink ką reiškia "freepost", nemanau jog yra tai draudžianti taisyklė. 3. Pasitelkiant modifikacijas iš Minecraft galima padaryti žaidimą, kuris visiškai atitinka temos autoriaus aprašymą.
  13. Apie ką kalbama šioje temoje? Sportą? Naujienas? Gal karo pramonę? O gal apie žaidimus? Nesuprantu, ar čia su manim kažkas negerai, ar tiesiog moderatoriui užėjo menopauzė? Tačiau man atrodo, jog įspėjimas kurį gavau - visiškai niekuo nepagrįstas. Ypač turint galvoje, jog pats moderatorius išsigalvojo taisyklę, kuri nėra aprašyta forumo taisyklėse ir nusprendė jog aš ją pažeidžiau. Tai dafaq? - ProGreen
  14. iOS - "išmaniesiams" telefonams Android - mobiliems kompiuteriams Pats nuspręsk ko nori iš aparato, kurį nešiojiesi kišenėje, pagal tai ir jo operacinę pasirinksi...
  15. b0ss

    Nepasileidžia Minecraft 1.9 15w51b snapshot

    Jei telefonas stiprus, gali per jį Minecraft PC versiją lošt...
×
×
  • Sukurti naują...