Peršokti į turinį

blackseyes*

Narys
  • Pranešimų skaičius

    64
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    0 +Pervesti

2 sekėjų

Apie blackseyes*

  • Gimtadienis 02/22/2000

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Pomėgiai: Can't share my information..

Paskutiniai lankytojai

1043 profilio peržiūros

blackseyes* pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis

Neseniai gauti ženkliukai

17

Reputacijos taškai

  1. blackseyes*

    Wind 7 vs wind 10

    Buvau ties Win7, perėjau į Win10. Neilgai pasinaudojau ir jau labai pripratau, patogūs, gražūs, greiti(galbūt? ).. Taigi kaip ir vat nebesinorėtų grįžti į tuos Win7 ar kitus, kažkaip Win10 pasidarė žymiai patogesni ir šiaip.. pagal save, tai sakyčiau Win10 turi visas Win7 galimybes, bei dar daug kitų.
  2. Tuo metu, kai tu jiems per prievartą siūlei savo domeną buvau serveryje, dar neturintys jokių privilegijų, oGhoulS. Nežinau ką tu ten jam rašei, man buvo pasakyta, kad pradėjai ,,verkti" ,,spaminti" ir panašiai. Nežinau iš kur, bet iš kažkur paimtas. Kaip ir parašyta viršuj -> Su laiku keisis į .lt Kuomet tu ten nesąmonių prisidarei serveris buvo neatidarytas, tvarkomas. Tikriausiai su savo šnekom įgrįsai tai ir nužudė bei užblokavo... Už nieką neblokuoja.
  3. Sveikas, aš nesu serverio ,,Savininkas", tik nesenai atėjas ,,Administratorius". Galiu pasakyti tik tiek, kad ten Savininkas bei kitas Administratorius yra tikrai normalūs žmonės. Už nieką to nedaro, bei nesimuša .. Tik vat, kito Administratoriaus pažįstamas, turintis Admin teises galbūt galėjo tau kažką tokio ir padaryti. Dėl domeno.. Siūlei, tačiau atsisakė, o vėliau dėl tavo Flood'o į Skype, kad paimtų domeną tik dar labiau dingo noras iš tavęs turėti, čia visai ne prie ko tas tavo ,,bijojo" Sveikas, na.. Kaip ir minėjau aukštesniame pranešime, nesu serverio Savininkas, kuris čia už panaikintą temos pranešimą buvo užblokuotas. Jis manęs paprašė parašyti temą apie atidaromą serverį, kadangi aš nelabai mėgstu rašyti, jis turėjo parašyti. Taip jau gavosi, kad skūbėjo ir tik tiek išėjo parašyti. Bet vat galiu parašyti keletą žodelių į tavo klausimus. Ką ten galima nuveikti? - Na, kaip ir kiekviename PVP/Survival/Factions serveryje, užėjus užsiregistruoti, pasiimti savo rango įrankių komplektą ir keliauti į pasaulį. Tuomet jau tau pačiam galvoti ką gi galima nuveikti: Galbūt pasistatyti namelį, susirasti ,,žaidimo" draugą, sukūrti Frakciją ir kovoti prieš kitus žaidėjus. Laimėti jų daiktus ir tapti stipriausiu. Kas unikalaus? - Hmm, unikalumu nelabai ir išsiskiriam iš kitų PVP/Survival/Factions serverių. Visi pluginai žinoma tokie patys. Bet stengsimės išsiskirti savo pagalba. Kai tik žaidėjams prireiks pagalbos, mes mielai jiems padėsim. Bet žinoma, žiūrint ir kokios pagalbos. Su tokiomis bėdomis kaip: Tingiu ieškotis 10 deimantų, gal galėtumėte duoti? Nelabai ir padėsim. Kas naujo? Žinoma naujo tas, kad įrankiu komplektai bus skirtingi nuo kitų serverių kažkuom. Žemėlapis skirsis nuo kitų serverių.. Na, dėl klaidų aprašyme, tai regis nelabai daug jų ir yra. Kiek radau, tiek ištaisiau.
  4. Sveiki, forumiečiai, noriu jums pristatyti naujai atgijusį MineCraft serverį {TomorrowMC} Ilgai buvo galvojama ar verta atkūrti? O gal ir vėl nieko neišeis? Vis dėl to nusprendėme - Kodėl gi ne? Sunkei dirbome, kol galiausiai beveik pasiekėme serverio tvarkymo galą, serveris jau yra apytiksliai paruoštas žaisti ir laukia naujų žaidėjų. Šiek tiek apie serverį ---------------------------- Serverio stilius yra: PVP // Survival // Factions. Serverio IP adresas : mc.tomorrow.ro.lt (IP su laiku pasikeis į mc.tomorrow.lt) Serverio versija: 1.8.X // 1.9 // 1.10 (Galima prisijungti su šiomis versijomis.) Svetainė: Vis dar kūriama.. Serveris veikia 24/7 (Visą parą) O ką mes jūm siūlome? Pažaisti įdomų, kokybišką serverį, kuriame jūs ir jūsų draugai galės gerai, smagiai praleisti laiką. Truputėlis apie komandą: ------------------------------ Savininkas: creeper6780 | Iškylo kokie nors klausimai, reikia pagalbos? Rašyk į skype ,, gagor321 " Visada padėsiu. Administratorius: oGhoulS | Statytojas , padeda ir visą kitą kai reikia. Žodžiu.. Mldc. Administratorius: Sdam97 | Statytojas , padeda ir visą kitą kai reikia. Žodžiu irgi Mldc. Apie verslų sistemą: Na visų pirma, jūs turėsite nusipirkti tą verslą su tam tikra komanda. Tuomet.. Kas 24 val. galėsite atsiimti sau į rankas iš verslo tam tikrą pinigų sūmą. Verslas tegali turėti vieną savininką. Kai norėsite atsikratyti verslą, parašysite tam tikrą komandą ir jis bus gražintas serveriui, bei praneš, jog Verslas nebeturi savininko, todėl serverio žaidėjai galės nuskūbėti pasiimti jūsų buvusio verslo. Serverio Trailer: Kaip ir viskas. Klaidos, nuomonės, kaip vertinat? Į - Komentarus! Bereikšmius komentarus pasilykit sau.
  5. blackseyes*

    Kaip prisijungti i serveri?

    Na, nekoks aiškintojas, bet gal kažką parašysiu ;D.. MuOnline anglų(nežinau tiksliai) kūrtas žaidimas, tad ir serveriuose vien Anglai, gal ir rastum keletą lietuvių.. Žodžiu.. Jeigu nori į lietuvišką serverį nueiti, tai ir atsisiųsk lietuviško serverio ,,failus?" Tarkim: www.muhobby.lt // Lietuvių MuOnline ,,Privatus?" žaidimas. Atsisiunti, įsirašai viską, įeini, ir žaidi su lietuviais.
  6. blackseyes*

    [Pagalbos]Rankų grupės

    Pagal mane čia paprasčiausias dalykas.. Pas tave padaryta tikriausiai, kad galėtu rangus keltis nuo ,,default" iki tarkim kokio ,,IV" Tu uždedi jam rangą VIP, kuris nėra įtrauktas į tavo tuos rangus, todėl ir rašo - neleidžiama keltis, kadangi nėra ką kelti, nei nuo kokio, nei į kokį rangą kelti. Ir jeigu nori, kad pas tave būtų tipo .. [Privilegija] [Rangas] ŽaidėjoSlpvrd ir galėtu keltis rangus su privilegija (Nes man atrodo, kad tu taip ir nori padaryti), tai ieškok senose temose, kažkur kažkas rašė pamokas. Gal kažką ten surasi..
  7. blackseyes*

    [Relaxxx] Pianinas + žmogus = OSUM Song

    Ačiū, kad pasidalinai . Man visai patiko, spustelsiu +rep
  8. blackseyes*

    Pagalbos su permission'ais

    ... ;D Pasisearchinti(or maybe - Pasigooglinti) negali? Kokius pluginus turi, tų ir paieškai naršyklėje.. Nu pavyzdžiui: Essentials Permissions List ir numanau, kad tikrai iš karto rastum visus leidimus(Permission'us)
  9. Žinok.. Daug kam - labai sunku. O šeip, manau turėtum keisti kažką per pačio factions nustatymus, chat'o prefix'us ar kažkas tokio (Neesu geras aiškintojas :/)
  10. blackseyes*

    Pagalbos su SA:MP

    Nelabai suprantu kas ten su žemėmis blogai, bet galbūt seniau tiesiog buvai įsirašęs kokias nors modifikacijas, dėl to ir buvo gražiau? Dėl nitro, tai galbūt tikrai turėjai efektus pasikeitęs? :/ Tačiau dabar esi be jų, tad viskas įprastai atrodo(Default), bet šeip galbūt pamėgink Rezoliuciją savo pasikeisti ant 32bit'ų(Bet net nenumanau ar tai padėtu )
  11. Žmogus tikrai +patikimas! Du kartus pirkau CS: Complete, vieną kartą sau, žinoma - neapgavo, tik buvo su kaina nesusipratimas, o kitą kartą savo draugui - ir vėl gi, neapgavo.
  12. Jau kartą lyg rašiau, praėjo keli(ar pora) mėnesiai(-ių), draugui reikėjo nupirkti legalų minecraft vartotoją, žmogus kaip ir anksčiau - neapgavo, po kurio laiko senas vartotojo savininkas susigrąžino paskyrą, tačiau šis asmuo įteikė gan greitai, sutvarkęs savo reikalus - naująją paskyrą. +Patikimas.
  13. LifeStory.lt (Traukiau iš viršaus, tik apkeičiau vietas) GrandMc.lt Kažkaip aš pats tuos abu rinkčiausi .
  14. Jeigu visada išskleitas, suprantu taip, kad tu pasirašęs ar į console, ar į kokius config'us/autoexec(.cfg) failus šią komandą: +use ir manau, tau todėl ji visada veikia, ir taip parašiūtas visada išsiskleidžia.
  15. blackseyes*

    Ieskau plugino

    Anuo, ar šiuo atvėju, vis vien prireiks atsisiųsti kurį nors pluginą .. "Nebūtinai reik plugino"
×
×
  • Sukurti naują...