Peršokti į turinį

Administratorius

Narys
  • Pranešimų skaičius

    56
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Atsiliepimai

    0%
  • Forumo eurai

    24 +Pervesti

1 sekėjas

Apie Administratorius

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Miestas
    Rašykit, klauskit, padėsiu 

Paskutiniai lankytojai

1586 profilio peržiūros

Administratorius pasiekimai

Naujokas (-ė)

Naujokas (-ė) (2/11)

  • Veteranas
  • Senbuvis
  • 2017 metų Kalėdinis konkursas Retas

Neseniai gauti ženkliukai

8

Reputacijos taškai

  1. Gal gali pasidalinti kur klausai audio knygų? ?
  2. Kokias knygas skaitai, ką žaidi? ?
  3. Sveiki, ką jūs veikiat internete, kaip užemate laisvą laiką? Kur naršot, kuo domitės? Aš pats žaisdavau minecraft tai vis dar domiuosi keliais projektais užsuku ten į forumą apžiūrėti, aplankau autogidą, sprendžiuosi ket bilietus, beabėjo youtube, fb, instagram, snapchat, bet viskas jau stipriai atsibodo. Kaip jūs praleidžiat laiką internete? +Rep atsakiusiems
  4. SAMP: Kaip vadinasi serverio tipas kur gali įsidarbinti kuo tik nori atėjęs į serverį ir ar bėra bent 1 toks serveris likęs? :)

    1. Saintas

      Saintas

      Šūdservis? Tai, kad jų pilna :)

    2. euLukas

      euLukas

      Girdėjau vėl savg atsidaro tai stopudovai visur priims

    3. Saintas

      Saintas

      O šiaip tai buvo lyg tais tas FreeRoam serveris lietuviškas, kur gali į bet kokį darbą įsidarbint ir dirbti, bet manau jau jis nebegyvuoja.

    4. Žmogus..

      Žmogus..

      savge turėtu būti.

  5. Sveiki, turėjau Huawei p8 lite telefoną ir rašant žinutes su juo viršuje buvo nosinės raidės(pavaizduota 1 link'e) nusipirkau Sony Xperia z3 ir viršuje nėra nosinių kaip buvo huawei(pavaizduota 1 link'e vietoje nosinių skaičiai nuo 1 iki 9) dabar norint parašyti nosinę turiu palaikyt ant tos raidės, taigi kaip susitvarkyt, kad nosinės vietoj viršutinių skaičių būtų kaip ir ant huawei? P.s Mėginau nustatymuose keisti į lt https://imgur.com/a/mU8fg
  6. Administratorius

    Profkė

    Dėl to ir mastau jog geriausias variantas sulaukus 18 stot į darbo biržą dėl kursų, per 2-3mėn apmoko jeigu ”išlaikai duodamas užduotis pusę metų reikia atidirbt ir tau neprivalo mokėt kur tu dirbi(jei neklystu) O dėl mokslų manau vakarinė mokykla turbūt būtų geriausias variantas, galbūt žinot kuris kaip ten viskas?
  7. Administratorius

    Profkė

    Tėvai nelenda į mano ateitį, nes tikrai jie niekaip nepakeis mano tolimesnių planų, esu tas kuris labai nemėgsta mokytis, taigi mėginu atrasti tą balansą ateityje, kad galėčiau mokytis ir dirbti, nes pinigų labai daug reikės Matai kalbu ne apie mėnėsį, aš turiu omenyje visus tuos 2 metus ar įšeina mokytis ir dirbti(lietuvoje) ? Tarkim nuo rugsėjo į 11kl profkėje einu iki kol sueina 18 po to einu į darbo biržą(priema į biržą kai mokaisi?) Jeigu taip tada pasiemu kursus įgaunu specialybę ir dirbu bei mokausi(neakivaizdžiai) mokykloje, čia tokie planai pas manęs. Bei šiuo atvėju į profkę ar į vakarinę suaugusiujų eit geriau būtų?
  8. Yo taigi šiuo metu devintokas esu, po 10kl žadu eit į darbo biržą kursus įgyt, tektų aišku pusmetį atidirbt būtinai pasirinktoje specialybėje, skaičiavau jog sutaupau laiko ir pinigų. Šios temos tikslas - Ar galika mokytis ir dirbti vienu metu? Po 10kl (prieš rugsėjį) bus 17 su pusmečiu metų taigi galvoju palaukt iki 18 įstot į darbo biržą praeit kursus, ir kai jau bus laiko t.y kai teks būtinai pusmetį atidirbt žadu mokytis jog vidurinį išsilavinimą gaučiau. Taigi ar viduryje mokslo metų priima kas į mokyklą ar reiktų iškart po 10kl eit įsirašyt į profkę? Kaip su neakivaizdiniu mokymu jau būnant 18 ir DIRBANT 8:00-17:00 vidurinį išsilavinimą įgyt papraščiau(išvis profkėj dirbant neakivaizdiniu priema mokytis?)būtų profkėje ar suaugusiujų vakarinėje mokykloje? Kaip atsiskaitomos užduotys jeigu visas 5 dienas dirbi? Vakarais varai ne savaitgaliais užduočių pasiimt/priduot ar savaitgaliais būna kas? P.s Dirbt ir mokytis žadu tuo pačiu metu, kas ir kaip vyksta kur neakivaizdžiai mokytis priema ir kaip atsiskaitomos visos užduotys?
  9. Manau kiekvienam žaidžiančiam League of legends geriausias momentas tai kai tu gauni pentakill t.y tu vienas įveiki visus 5! Štai ir mano ss Zed;Pentakill! P.s Įrašu pasidalinta, sėkmės visiem.
  10. Sveiki ar įmanoma kažkaip gauti žinučių išklotines t.y visas žinutes kurias rašei prieš 2-3 metus? Ežys. P.s Seniau eidavo užsisakyti per ežio svetainę arba programėlę tokią informaciją, nors tiksliai nepamenu galbūt ten rodydavo tik numerius kurie rašė, o ne tekstą.
  11. Administratorius

    Tatuiruotės

    Pilnai sutinku su tavo nuomone, nes kaulėtas arba labai stambus žmogus su tatuiruote kažkaip nelabai atrodo, jeigu tikrai daryčiaus, prieš tai bent pusę metų į sporto klubą eičiau tam jog gaut masės ir ją išryškint manau tatuiruotė tikrai labiau pritiktų.
  12. Administratorius

    Tatuiruotės

    Žinoma jei darysiuos tai tik patikimam salone. Pusbroliai pasidarę tatoo ant dilbio ir bratanas kelias turi, tai kainas apytiksliai žinau, nepagailėčiau ir 400Eur dėl sveikatos, kokybės, bei švaros. Bet prašyčiau, kad kažką atskirai sukurtų pagal norimą tipą arba bent kažkiek pakeistų tatoo pasirinktą, nes tatuiruotę vistiek nešiosi tai manau ji turėtų būti unikali, o ne ta kurią dauguma turi.
  13. Sveiki daug čia tatuiruotų žmonių? Kiek, kokių ir ant kur tatuiruočių turite ir ar nesigailite pasidarę tatuiruotę? Kokie minusai darant tatuiruotę? Esu skaitęs jog būtinai turi įsitikinti jog darytų švarioje aplinkoje taipogi yra rizikavimas jog gali organizmas nepriimti tatuiruotės, pats ateityje norėčiau darytis tatoo ant dilbio, bet didėlė dalis žmonių yra įsitikinę jog galima užsikrėsti darant tatoo taipogi kaip rašiau viršuje organizmas gali jos ir nepriimti kas būtų tokiu atvėju?
  14. Sveiki ar įmanoma sužinoti prijungto wifi slaptažodį, be rootinimo? Situacija mokykloje turiu prijungtą wifi, slaptažodžio nežinau noriu atkurti telefonui gamyklinius.
  15. Administratorius

    Reikia slapyvardžio ;)

    Nervotas, Standartas, Konkretus, YouH8Me, Alkash, IWillShootYou, ImTh3B3st, Myw8IsNotYourProblem, BangladeshChadesh, MaxPow3r, Yfzaz, Kentayz, WhiteNigga,H3rm1s, GiveMeYourLuck, Snekorius, Snek0rius, Kebabs, Spra1T, CoKolaz, Magaiver1s, Hurikeinas, Hurike1nas, Herm1s, Hektor1s, Hashas, Hadas, Husqvarna, Olynthas, Cosmos,Niurzga, DžiungliuŠniūrs, Humidity, NiceName, GentWhite, GentBlack.
×
×
  • Sukurti naują...