Peršokti į turinį

Šetonas

Narys
  • Pranešimų skaičius

    742
  • Užsiregistravo

  • Paskutinį kartą lankėsi

  • Laimėta dienų

    6
  • Atsiliepimai

    85.7%
  • Forumo eurai

    224 +Pervesti

Šetonas paskutinį kartą laimėjo Gegužės 2 2020

Šetonas turėjo geriausiai įvertintą turinį!

Apie Šetonas

Susisiekimo būdai

  • Skype
    santan3690

Profilio informacija

  • Lytis
    Vyras
  • Steam ID
    TheSetonas

Paskutiniai lankytojai

5211 profilio peržiūros

Šetonas pasiekimai

Mylimas dalyvis (-ė)

Mylimas dalyvis (-ė) (6/11)

  • Turintis ką pasakyti Retas
  • Veteranas
  • Senbuvis
  • 500 pranešimų Retas

Neseniai gauti ženkliukai

419

Reputacijos taškai

  1. Tai jis tik nupiešė... Nebūtinai jį turi kas nors naudoti (koduoti) jei tik mokinasi piešti.. Net ir kokį paveiksliuką gali nupiešt vien dėl to, kad išmoktų piešti. Bet smagu, kad išreiški savo nuomonę ir kritiką - šaunuolis! P.s tavo pateiktas pavyzdys nelabai koks. Nes spalvos kaip ir pats sakei savo nuomonėj yra „nenormalios spalvos“ tai ta pati pritaikysiu tavo pavyzdžiui. (Juodas bg box, galėtų būti tamsesnė pilkos spalvos, baltas tekstas galėtų būtų šviesiai pilkos, jei darai visą textdraw pilką. Žalia spalva su mėlyną nesiderina . Teksto dydis per didelis, galėtų būti ir mažesnis - gražiau atrodytų. Icona (stiklinė taurė) bei tekstas kuri paaiškina apie pasiekimą - nereikalingas. galėtų būti viename „informacijos“ box'e. Tad teikdamas pavyzdį, pats suprask kas yra gerai, o kas ne ? Kaip pirmas blynas sakyčiau geras. Žinoma, laikui bėgant tobulėsi. Ateityje patarčiau, tekstą mažesnį daryti, tekstas turėtų būtį neiškraipytas. Per daug ryškių spalvų nenaudoti, nebent jos derinasi. Kai turėsiu laiko, perpiešiu tavo textdraw ir parodysiu, kaip jis gražiau atrodytų. Sėkmės toliau, lauksim kitų darbų. Nieko neginu, tiesiog išsakau savo nuomonę
  2. Šetonas

    RClife.lt | Red County Gyvenimas.

    @`Eligijus. įdėkit nuotraukų iš modifikacijos sistemų, o ne mapp darbų, nes nemanau, kad dėl mapp darbų žaidėjai žaidžia. Kas iš to, jog gražūs mapp darbai, o sistemų nėra?
  3. Šetonas

    [Pamoka] Kaip pasileisti sa:mp serverį be hostingo.

    Naudok WampServer. Patogiau, bei geriau
  4. Mapp darbai yra paprasti, kuriuose nėra daug objektų, todėl tikrai gali nepergyventi nebus 20fps. Degalinės sistema apie kuria kalbi, nesu matęs ir nežinau. Pas mane degalinės sistemoje, galima ne tik kainas keisti, bet ir kurą užsisakyti iš fūristų, kad jį papildytu, taip pat verslo savininkas gali duoti įgaliojimą valdyti kitam verslą, kad ne tik savininkas galėtų jį valdyti. Tai pat, kuro kolonėlės genda - verslo savininkas turi rūpintų jų remontu.
  5. Šiaip, ne visada verčiasi pavadinimai jei nežinojai Vieni bent kažką daro, o ne tik komentuoja Kiek matau pasitaiko visiems ?
  6. Gerai. Duosiu vip'a tau, ta proga kai nulušim
  7. Sveiki, norėčiau pasidalinti keliomis nuotraukom iš cryDog.lt projekto. Taip pat, galite prisijungti prie discord'o kanalo, ir galėsite matyti daugiau vaizdinės medžiagos. Oficialus discord serveris - https://discord.gg/gXpM3jV • Inventoriaus sistema. Inventorių bus galimą rinktis iš trjių dyžių: Mažo, vidutinio ir didelio. Nuo fizinės jėgos priklausys kiek galėsite turėti daiktų inventoriuje . Norint turėti daugiau daiktų reikia tapti stipresniu, o , kad tai padarytumėte turite nuvykti į sporto salę ir pasportuoti. • Regitra. Išsilaikius teorija ,,Regitra" reikia nusipirkti egzamino pamoka, tik nusipirkę galėsite eiti pas instruktorių. Egzamino pamokoje instruktorius sėdės šalia jūsų ir duos jums užduotys. NEPAMIRŠKITE. Neviršyti greičio, kad atliktumėte visas užduotys kurias instruktorius jums skirs. • Degalinės verslas. Degalinių verslų yra 4. Viena iš jų yra ,,VIADA“ . Verslo savininkas turės galimybę: keisti kuro kainas, gauti pinigus iš parduoto kuro, užsisakyti kurą. • Transporto valdymo sistema. Galėsite atrakinti, užrakinti, parduoti, nuomoti kol žaisite serveryje, matyti transporto informacija ir t.t) Šiam kartui tiek Susimatysime discord'e, bei laukite žinių dėl forumo starto.
  8. Šetonas

    SanFierro.lt - keletas serverio mapp darbų

    Įkelkit kokių sistemų , o ne mapp darbu p.s gražus mapp darbai
  9. Pamokų paketas https://xfailai.lt/Failas.html?nr=1589445782ImDsX senas, bet tikrai, kad bent pagrindus išmoktum užteks
  10. Šetonas

    LS Ligoninė [MAPP]

    Kaip neapkrautam mapp darbui per daug +300obj
  11. Šetonas

    TGPLIFE.lt | Tavo gyvenimo pradžia

    Seni,tas tavo tgp gm 2012 metų yra pats geriausias! Visada tavo kūryba žavėjo, tik dabar toks nu žinai +- toks bet manau ateityje tikrai kažką gero sukursi
  12. Kai neturiu, parašau jog jo neturiu, bet kai atsilaisvinu atgal parašau jei neužmirštu, o jei ir užmirštu tai galit dar kartą parašyti ar laisvas. p.s jei pats pieši textdraw tai kam man rašyt? ?(jei rašei)
  13. Šetonas

    East-coast gamemode

    Kuri dalis to intriganto toje paplatintoje modifikacijoje?
  14. Šetonas

    East-coast gamemode

    tai duok fb ko jug nebijai
×
×
  • Sukurti naują...